Peter Birch åbner op: Sådan er mit og Amalies forhold nu

Peter sætter ord på, hvordan han har det med Amalie i dag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. maj 2020 kl. 20:55

Amalie og Peter har en helt særlig historie sammen, men den ligger efterhånden mange år tilbage, og i dag er der faktisk på ingen måde kontakt mellem det gamle ‘Paradise Hotel’-par.
– Vi snakker ikke sammen mere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror, vi er vokset fra hinanden, siger Peter Birch til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Sarah er flyttet ind hos Türker

En fremtid sammen

De to mødte hinanden i 2010, hvor sæson 6 af ‘Paradise Hotel’ blev vist. Siden har der været op- og nedture i deres forhold til hinanden, og i 2018 var Amalie hos en clairvoyant, som så hende og Peter blive gift og få børn sammen.  

Amalie & Peter, da de stadig var sammen (Foto: Lucas Sieber)


Sådan er det ikke gået. Det er faktisk gået den helt modsatte vej, og der er absolut ingen kontakt mellem ekskæresterne.
LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler
– Vi er ikke uvenner, men vi er bare begge to kommet videre. Det er jo så mange år siden, vi var kærester. Er hun ikke også gravid med Mikkel?, spørger Peter og understreger, at det altså ikke er med ham, hun er gravid.
Han har ikke set Amalie i lang tid, og han tænker heller aldrig på hende længere.
LÆS OGSÅ: UH! Ulven Peter afslører ny kvinde i sit liv
– Det hele er så længe siden, jeg er glad for, hun har det godt, men hun interesserer mig ikke rigtig. Det er jo helt slut, og det har det været i mange år.
Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager har kun en kvinde i tankerne for tiden, og han håber på, at hun en dag vil være hans kæreste.
LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!
– Lige nu tænker jeg bare på Sabrina. Det er kun hende, jeg har i mit hoved, siger en forelsket Peter.