Türker Alici

Türker Alici er kendt fra realityprogrammerne ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson Ekspeditionen’, men har siden lagt reality-tv på hylden for at fokusere på sin virksomhed, donutkæden Bronuts, og sin YouTube-kanal.

Første gang vi lærte Türker Alici at kende, var da han som 19-årig tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’ i 2012, hvor han tilbragte det meste af tiden på solo uden en partner.

Han er næsten ikke til at kende, men sådan så Türker ud, da han deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2012 for første gang (Foto: TV3)

Kort efter samme år fik Türker dog oprejsning, da han deltog i ‘Paradise Hotel Reunion’, hvor han nåede langt nok til at blive medlem af juryen.

En karriere udenfor reality-tv

I 2013 begyndte Türker en karriere i Fitness World, hvor han uddannede sig som personlig træner, og i den forlængelse har han været ansigtet udadtil på fitnesskædens reklamekampagner for personlig træning. I maj 2020 blev Türker dog fyret fra Fitness World, fordi han gennem længere tid havde været inaktiv i kæden grundet arbejdet med sine egne projekter.

I slutningen af 2016 begyndte Türker at lægge en masse energi i sin YouTube-kanal, som han stadig er meget aktiv med i dag. Året efter i 2017 startede Türker sin første forretning, online sportstøjsmærket Denkey Sport.

‘Robinson Ekspeditionen’ 2018

I 2018 deltog Türker i ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor han blev en vaskeægte seerfavorit, men røg ud lige inden finalen.

Türker vandt med sin positive attitude seernes hjerter i ‘Robinson Ekspeditionen’ 2018 (Foto: TV3)

Bronuts

I sensommeren 2019 startede Türker donut-forretningen Bronuts – der sælger pyntede donuts – sammen med vennen Ninos Ohara, hvilket de har haft stor succes med. I dag er virksomheden en kæde med flere butikker rundt om i Danmark og med drømme om at udvide til udlandet.

Der er ingen tvivl om, at Türker er stolt af det, han har opnået med sin donutskæde Bronuts (Foto: Anthon Unger).

‘Paradise Hotel’ 2020

I 2020 kunne Türker igen ses på skærmen, da han endnu engang deltog i ‘Paradise Hotel’. Her nåede han at forelske sig i medparadisoen Silke Kristensen, før han blev smidt ud af hotellet af produktionen, da han i et beruset skænderi med sin partner Sara Dohn havde kastet en vandflaske efter hende.

Sarah, Türker, Ida og Oliver under en parceremoni på ‘Paradise Hotel’. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

Kærligheden

I ‘Paradise Hotel’ 2020 var det Silke, der vandt Türkers hjerte, men efter Türker kom hjem til Danmark fra at have optaget programmet, fandt han i maj 2019 kærligheden i den tidligere paradiso Sarah Tiedt, der var blevet Miss Paradise sæsonen forinden.

Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).

Türker og Sarahs forhold har dog været turbulent. Sarah boede i starten af forholdet i København, mens Türker boede i Aarhus. Derfor besluttede parret sig hurtigt for at flytte sammen, men dårligt havde de skrevet under på lejekontrakten til en fælles lejlighed i Tilst, før flytteplanerne blev aflyst, og parret gik fra hinanden.

To uger efter genoptog parret dog både forhold og flytteplaner, og her nåede de at pakke flyttekasserne ud i det aarhusianske, før de i januar 2020 gik fra hinanden igen.

Få måneder efter begyndte rygterne dog at florere om, at Türker og Sarah skulle have fundet sammen endnu en gang. I maj 2020 bekræftede parret så endeligt, at de var kærester igen og var flyttet sammen i Aarhus.

Siden er kærligheden forløbet gnidningsfrit for parret, der stadig bor i lejligheden i Aarhus sammen og også har fået den fælles kanin Ajo.

‘Stjerne Boksning’ 2021

I juli 2020 blev det offentliggjort, at Türker skal deltage i ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne Geggo og Cengiz’ boksekonkurrence ‘Stjerne Boksning’, der løber af stablen til februar 2021.

Her skal han bokse mod den satiriske vlogger Ahmarni.

Türker blev som den første afsløret som deltager til anden sæson af ‘Stjerne Boksning’ (Foto: Jan Teller)

Türker har rødder i Tyrkiet, hvor hans forældre er fra, men han er født og opvokset i den østjyske by Harlev, nær Aarhus.

Fakta

Navn Türker Alici
Fødselsdag 16. juli 1992
Alder 30 år
Partner
Kendt fra
De første billeder: Türker viser baby frem
Droppet af TV3
Sarah og Türker afslører: Vi har fundet et navn
Sarah Tiedt afslører: Derfor bliver vi i Danmark
Sarah og Türker afslører kønnet
Sarah Tiedt og Türker tager drastisk beslutning
Sarah Tiedt fortæller: Her blev jeg gravid
Sarah Tiedt raser: Der er nul-tolerance
Stort galleri: ‘Paradise’-parret hygger i Thailand
Efter ufrivillig abort: Sarah og Türker venter barn
Se alle billederne: Kærlighed i poolen
Nu kan du bo hos Sarah og Türker
WOW: Reality-fyr i vild forvandling – Kan I kende ham?
Sarah og Türker rejser væk: Tid til ro
Türker og Sarah i dyb sorg: Måtte sige farvel
Türker efter hackerangreb: Det strider imod alt, jeg står inde for
Sarah og Türker stopper: Det er for hårdt
Spottede du dem: Derfor var Türker og Sarah med i ‘X Factor’