Pernille Skipper forarger Linse Kessler

Der skal ellers meget til at forarge Linse, men Pernille Skipper kan godt klare opgaven.

Af Louise Vilsbøl - 1. december 2022 kl. 9:20

I denne uges afsnit af ‘Linse på tur’ lærer reality-stjernen den tidligere politiske leder for Enhedslisten Pernille Skipper at kende. Og selvom de to er enige om en del, så ender Pernille med at overraske Linse, når hun fortæller om livet på Christiansborg.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

– Det er hårdere for unge kvinder at komme ind i politik, end det er for unge mænd og lidt ældre mænd. Jo ældre jeg bliver, jo vredere bliver jeg på en eller anden måde over det. Sådan noget med, at man skal kommentere på unge kvinders tøj hele tiden, eller hele tiden fokusere på alder og køn eller hvordan man ser ud, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen er forsvundet

– Det at blive ignoreret. Eller det med at få en idé, når man sidder ved et bord mange mennesker, så får du en idé. Og så, mens man sidder og snakker, er der en anden, der gentager idéen, og så bliver det refereret til, som om det er hans idé.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur skal for retten igen

– Ej, hvor irriterende! Det kommer lidt på mig, at det stadig er sådan, det er vildt, lyder det fra en hovedrystende Linse, der er tydeligt forarget over historien.

Politikeren forklarer, at man som kvinde starter 50 meter længere tilbage end som mans i det politiske spil. Se hele klippet øverst i artiklen, og se afsnittet på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Bieber taler ud om graviditet