Pernille Nygaard viser datteren frem: Så meget ligner hun sin mor

Pernille Nygaard har været et kendt ansigt siden 2012, men datteren Emily på næsten 11 år er blevet skjult for rampelyset af en særlig grund, men nu går den ikke længere.

Af Rikke Lynge - 11. februar 2020 kl. 7:27

Pernille Nygaard blev kendt, da hun i 2012 deltog i ‘Paradise Hotel’ og derefter i programmet ‘Mig og min mor’ med mor Jane, der også er blevet et kendt ansigt i realityland. Senest har Pernille været aktuel i sæson 3 af ‘Ex on the Beach’, og selvom hun ikke er bange for at tale åbent om sig selv, så er der noget i hendes liv, der ikke er blevet talt så meget om, og det er helt bevidst.
– Jeg har altid været fastlagt på, at jeg ikke skulle poste for meget af min datter. Når jeg er en offentlig person, skal ingen vide, hvem hun er, fortæller Pernille i et Instagram-opslag.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid
Ifølge Pernille har hun været bange for, at datteren ville blive set på anderledes og behandlet anderledes, hvis folk ved, hvem hun er.
– Jeg har taget mange forholdsregler omkring min datter og begrænset så vidt muligt, at hun skulle sættes i forbindelse med blandt andet reality tv. Efter min datter er blevet ældre (næsten 11 år), kan jeg godt se, at det er begyndt at smuldre for mig.
LÆS OGSÅ: Var forhold fake? Nu forklarer Fie Laursen sandheden

Datteren sætter spørgsmålstegn ved Pernilles valg

Pernille fortæller ydermere, at Emily, som Pernilles datter hedder, er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor hun ikke vises frem.
– Jeg har forklaret hende, at det er for hendes eget bedste, og ikke fordi jeg er flov. Tværtimod er jeg den mest stolte mor. Hun gør mig stolt hele tiden, jeg elsker hvert et sekund, jeg bruger med hende, og vil ikke bytte det for noget.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Badehotellet’ skulle ikke have en sæson 7
Ifølge Pernille er det vigtigt at understrege, at hun ikke ønsker at skjule, at hun har en datter, og fremover vil Pernilles følgere formegentlig se lidt mere til Emily.
LÆS OGSÅ: Husker du denne ‘Ex on the Beach’-babe? Her er hun i dag

Se billederne herunder af datteren Emily, som i den grad ligner sin mor.