Pernille Nygaard tilbage på singlemarkedet

Forholdet mellem Pernille Nygaard og musikeren Niel Baarsby holdt ikke.

Af Jonas Sand - 14. december 2016 kl. 19:25

I slutningen af 2015 sprang Pernille Nygaard og Niel Baarsby, der er kendt som den ene del af popduoen PULS, ud som kærester. Kærligheden blomstrede, og allerede efter få måneder luftede parret tanker om at flytte sammen.
Da planer blev dog udskudt på ubestemt tid på grund af Pernilles uddannelse, der tvang hende til at blive i Aalborg. Men nu står det klart, at det slet ikke bliver til noget. Parret er nemlig gået fra hinanden.
LÆS OGSÅ: Det kører for Pernille Nygaard: Flytter i dyr penthouse
– Jeg er single. Niel og jeg er ikke længere et par. Jeg er også ked af det, men det var vores fælles beslutning, da vi mente, at det var bedst for os begge, fortæller Pernille Nygaard til Realityportalen.dk og afslører, at bruddet skete for omkring en måned siden.
– Nogle gange er der bare så mange andre ting i ens liv, at det ikke passer ind at være der for hinanden. Og grundet dårlig timing var det ikke det rette tidspunkt for mig og Niel at være sammen, da jeg ikke kunne formå at være den kæreste, jeg burde have været, fortsætter realitystjernen, der dog ikke vil uddybe, hvad det dækker over.
Pernille Nygaard er kommet langt, siden hun blev kendt som den dumme blondine i ‘Paradise Hotel’. Siden er hun blev student med et flot gennemsnit og er i øjeblikket i fuld gang med jura-uddannelsen på Aalborg Universitet.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Niel Baarsby, der ikke ønsker at kommentere på sagen.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard og kæresten: Vi flytter sammen
LÆS OGSÅ: Ny kortfilm: Se Pernille Nygaard som dum ekspedient
LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.