Pernille Nygaard er blevet student

Pernille Nygaard har endelig fået hue på, og det er med et imponerende gennemsnit.

Af Louise Vilsbøl - 22. juni 2016 kl. 14:56

Så kom dagen endelig, hvor Pernille Nygaard kunne bukke hovedet en smule forover og lade sin mormor give hende huen på efter en veloverstået eksamen i engelsk på B-niveau.
– Student med 10 tal i huen, jeg kunne ikke forlange mere og er omgivet af de bedste mennesker. Jeg er så taknemlig for at have verdens dejligste familie, venner og kæreste. Uden dem havde jeg ikke klaret de her 2 år! Endelig kan jeg ånde lettet op med fine resultater gennem hele forløbet, skriver Pernille på Facebook.
Og den smukke eks-paradiso, som blev kendt som en dum blondine i programmet, har i den grad fået en flot HF-eksamen, som modbeviser folks fordomme om hende.
– Jeg er ikke helt sikker (på sit gennemsnit, red.), men det er jo faldet en del siden sidst, da jeg kun har fået 10 taller. Men jeg tror, det er 9,8 nu, så jeg er pisse stolt! Det giver mig alle muligheder jo, fastslår Pernille overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WOW: SÅ højt er ‘Paradise’-Pernilles gennemsnit
Vil læse erhvervsjura
Pernille har tidligere fortalt, at hendes store drøm var at læse psykologi, men hun var bevidst om, at hendes snit nok ikke ville blive til det, så planen var at læse jura, men nu har piben fået en anden lyd.
– Jeg har ombestemt mig nu. Jeg vil hellere læse erhversjura på CBS. Men nu må vi se, fortæller Pernille, som dog stadig håber på at skulle læse i København, så hun kan flytte sammen med sin kæreste Niel Baarsby, der var med i gruppen PULS.
Og det er ikke kun Pernille, der er stolt af sig selv. På facebook får hun både rosende ord med på vejen af mor Jane og af kæresten. Se begge deres opdateringer nedenfor, og se flere billeder af Pernille Nygaard som student og fra hendes reality-liv øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard og kæresten flytter sammen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille langer ud efter kendisser uden tøj på


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.