Pernille Nygaard fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Mig og min mor’ er blevet kærester med en musiker. Nemlig Niel Baarsby, som tidligere var en del af den succesfulde popduo PULS, hvor også Anne Gadegaards tidligere kæreste, Micky Skeel Hansen, var med.
– Vi mødte faktisk hinanden for to år siden, da jeg skulle låne hans studie til at indspille min sang. Dengang var vi dog bare venner, men jeg har altid syntes, han var utroligt sød, afslører Pernille overfor SE og HØR.
– Vi begyndte også at skrive lidt sammen, men boede jo i hver sin ende af landet, så det blev aldrig til andet end sms’er, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Klar til universitetet
Kærester efter første kys
Efter mange sms’er frem og tilbage tog Niel i sidste uge endelig toget fra København mod Jylland, hvor sød musik for alvor opstod mellem parret.
– Efter seks timer spurgte han, om jeg ville være hans kæreste, fortæller Pernille til SE og HØR og uddyber:
– Jeg kunne mærke det allerede fra det første kys, da han steg ud af toget. Vi føler os begge som teenagere igen. Det er så dejligt.
LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes
Se billeder af Niel Baarsby og Pernille Nygaard nedenfor:

God weekend derude! ???

Et billede slået op af Niel (@nielbaarsby) den

 

My boyfriend <3 like him so much ❤️?? #foreversmilingwithyou #youandi #lovehim @nielbaarsby Et billede slået op af Pernille Nygaard ❤ (@pernillenygaardprivat) den


LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Pernille Nygaards nye hår
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.