Pernille klar med ny blog: I dag er det ikke strandvejr - Her & Nu

Pernille klar med ny blog: I dag er det ikke strandvejr

På sin nye blog fortæller realitystjernen om sit liv, tanker, mode og det danske vejr.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. februar 2014 kl. 14:08

Den blonde Pernille Nygaard kendt fra blandt andet ‘Paradise Hotel’ og ‘Selvoptaget’ er nu hoppet med på blogger-bølgen med sin nye blog Pernillenygaard.com.
Her vil realitybaben blandt andet dele ud af sin hverdag, tanker og modetips. Og hvis der er noget, Pernille lige nu er træt af, så er det, at februar ikke byder på strandvejr herhjemme.

 Foto: TV3

Foto: TV3


– Nu er det altså virkelig snart ved at være for deprimerende med alt den kulde. Vil virkelig gerne snart ud og vise min dejlige figur frem i solen, hygge med veninderne på stranden, og grille en masse lækkert mad med min familien. Men i dag var der desværre heller ikke vejr til stranden (…), skriver Pernille Nygaard på sin blog.
Til Realityportalen.dk fortæller Pernille Nygaard, hvorfor hun har valgt at lave en blog.
– Jeg har lavet en blog, så folk kan følge min hverdag og mine tanker om livet og min fremtid. Jeg ønsker at sende budskaber ud og påvirke folk positivt. På et senere tidspunkt vil jeg gerne have, at bloggen bliver international, siger Pernille Nygaard og fortsætter:
-Jeg gør det udelukkende af lysten til at give en masse gode råd og sjov til mine fans og læsere.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Pernille: Fuck uddannelse
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.