Pelle Hvenegaard er klar til barsel

Pelle Hvenegaard og konen regner med, at de i 2015 bliver forældre. Parret glæder sig meget, og Pelle Hvenegaard er klar til barsel.

Ex'ernes kamp
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. februar 2015 kl. 14:50

Pelle Hvenegaard går en spændende tid i møde sammen med sin kone Caroline Gullacksen. De nærmer sig nemlig en adoption, og fordi barnet har været et så brændende ønske for dem så længe, så er de begge ivrige efter at få barsel
Jeg har lige fået mine barselsregler, så jeg ved, hvad jeg egentligt har ret til, fortæller en smilende Pelle og fortsætter:
– Første del af barslen kommer til at gå på at tage til Sydafrika, og vi ved ikke, hvor lang tid vi skal være dernede. Vi har nærmest kæmpet om barslen, for jeg synes, at både moderen og faderen skal have et års barsel der hjemme. Jeg vil selvfølgeligt være der hele tiden, og det er klart det, som  kommer først. Selvom det selvfølgeligt ikke skal være sygeligt.
LÆS OGSÅ: Vil reality-pigerne date en indsat?
Kan ikke selv vælge kønnet
Pelle og konen blev sidste år godkendt til at adoptere, men selvom de nu er skridtet på vej mod drømmebarnet, så har de ikke forberedt alt for mange ting i hjemmet endnu. Der er nemlig også en masse usikkerheder forbundet med en adoption.
– Syv, ni, tretten, så skal vi adoptere i år. Man vælger ikke selv kønnet, men det bliver fra et barn i alderen 0-3 år og fra Sydafrika. Det er så usikker en proces. Der er flere lande involveret, og de kan pludseligt stoppe for adoptionen. Der er alle mulige ting, som kan gå galt, påpeger tv-værten og fortsætter:
– Ved en normal graviditet ved man, at der går de der ni måneder, men her er tiden uvis, og jeg gider ikke gå og kigge på et børneværelse, før vi er sikre på, at der sker noget. Det kan gøre skuffelserne endnu større.
Pelle har ifølge ham selv været klar til at få børn i ti år, og der må gerne være mere end ét på familiebilledet.
– Vi starter med det første barn, og så ser vi, hvordan det går. Det kunne være fint med flere, og det bliver højst sandsynligt adoption det hele. Men nu satser vi lige på det første.
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid?
Kæmper for ex’erne
Den stilede vært er aktuel i programmet ‘Ex’ernes kamp’, som havde premiere i går. Programmet giver skilte og splittede par mulighed for at vinde en million til deres fælles barn eller børn. Og netop dét, at deltagerne kæmper for deres børn, gør konceptet helt unikt.
– Jeg tror aldrig, at der er lavet et program, hvor deltagerne vil det så meget, som de her deltagere vil det. De kæmper jo ikke for berømmelse, men i stedet for det, som betyder allermest for dem – deres børn, forklarer værten, som godt kan forstå forældrene. Han er nemlig ikke i tvivl om, at han vil gå til verdens ende for sit eget barn.
– Jeg er fuldstændigt overbevist om, at jeg ville gøre alt for mit barn. Hvis man mister sit liv, så er det dét, som der må ske. Hvis der var en hjertefejl, så tag mit hjerte. Sådan tror jeg, at det er.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.