Patrick Nielsen er klar til VM

Den ældste bror i ‘Familien Nielsen’ har store drømme.

Af Kenth G. Madsen - 17. februar 2017 kl. 16:25

Patrick Nielsen er måske landets bedste bokser i supermellemvægt, men han har også haft en rigtig god læremester i Mikkel Kessler, der stoppede karrieren for et par år siden med to glorværdige verdensmesterskaber bag sig.
Da Patrick Nielsen som 17-årig i 2009 begyndte som professionel bokser hos Sauerland, var Kessler også i den stald og Danmarks bedste bokser. Så Patricks klare mål er at gå i Kesslers fodspor.
– Det er min store drøm at blive verdensmester, ligesom Mikkel var det. Nu er det min tur, og det kan komme til at ske her marts eller april, siger Patrick Nielsen til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Familien Nielsen’-far var tæt på at dø
Ulemperne ved boksning
Den ældste af de tre brødre fra TV3-serien ‘Familien Nielsen’ har gennem de seneste tre måneder trænet hårdt for nå sit mål. Om ulemperne ved boksesporten kan han kun finde ét punkt.
– Efter alle slagene mod næsen har jeg fået en boksetud. Derfor taler jeg også lidt utydeligt på grund af bruskansamlinger. Men det kan jeg få fjernet, når boksekarrieren en gang slutter, siger 25-årige Patrick Nielsen, der for nylig blev far for første gang til sønnen Oskar.
Patrick Nielsen har selv beskrevet i serien, hvor heldigt det er, at han kan bokse, for han kan med egne ord ikke noget andet. Den måske kommende verdensmester har da også kun haft et rigtigt arbejde én gang i sit liv, og det var to måneder i Føtex, men det var ingen succes.
LÆS OGSÅ: Kun én af ‘Familien Nielsen’-brødrene har et arbejde
LÆS OGSÅ: Patrick Nielsen pissede i bukserne, til han var 14
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisse