Patrick: Mit udseende er ikke det vigtigste

24-årige Patrick fra Hvidovre er en flot fyr, men selv mener han ikke, at det er så vigtigt.

Paradise Hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. november 2014 kl. 14:50

Når man først møder Patrick, er der ingen tvivl om, at han er en flot fyr – og han har da også vundet Realityportalens afstemning om hotellets lækreste fyr. Han er høj, trænet og har store blå øjne. Men når han først åbner munden, er det tydeligt at fornemme, at Patrick har begge ben solidt plantet på jorden.
– Selvom jeg går meget op i kost og træning, så er mit udseende ikke det vigtigste for mig, men skal jeg fremhæve noget, er jeg er meget glad for mine blå øjne, siger Patrick med et smil, da Realityportalen.dk møder ham på hotellet i Mexico.
LÆS OGSÅ: Her er alle ‘Paradise’-fyrene
Mister ikke selvkontrollen

Foto: Lotta Lemche/TV3

Patrick er indtil videre hotellets flotte fyr, mener Realityportalens læsere. (Foto: Lotta Lemche/TV3)


Den charmerende sjællander kan godt lide at gå i byen og feste, men han er ikke typen, der skaber sig unødigt.
– Jeg er en fornuftig fyr. Så jeg drikker mig aldrig så fuld, at jeg ikke ved, hvad jeg laver. Jeg har aldrig prøvet at miste kontrollen, så går jeg hellere i seng, siger han og tilføjer, at han altid opfører sig ordentligt, når han drikker.
LÆS OGSÅ: Her er alle ‘Paradise’-pigerne
Elsker ærlige piger
Patrick er en målrettet fyr, når det kommer til det modsatte køn. For den rolige fyr ved nemlig godt, hvad han gerne vil have i en pige.
– Jeg tænder på ærlighed og ydmyghed, men jeg hader egoistiske og arrogante divaer, slår han fast.
Selvom Patrick er en fornuftig og velovervejet, ung fyr, afskriver han ikke sex på hotellet.
– Som udgangspunk har jeg svært ved at tro på, at jeg kan kan have sex i programmet. Men jeg vil ikke udelukke noget, jeg tager det, som det kommer, siger han.
LÆS OGSÅ: Hvilken ‘Paradise’-fyr er lækrest?
Frygter ikke konsekvenserne
Patrick har meldt sig til ‘Paradise Hotel’, da han inden længe skal starte eget firma. Han håber derfor på at få lidt eksponering i den forbindelse. Derudover vil han gerne gøre op med fordommene omkring programmet og reality-genren.
– De fleste tidligere deltagere er selv skyld i den måde, de er blevet fremstillet på. Man er jo selv herre over, hvordan man opfører sig, siger han og tilføjer:
– Jeg frygter ikke konsekvenserne, jeg tager tingene, som de kommer.

LÆS OGSÅ: Chefredaktør nomineret til ‘Årets Kvindelige Iværksætter’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.