Patrick: Derfor tager jeg afstand fra 'X Factor'

Patrick har med vilje forsøgt at tage afstand fra programmet hurtigt, og det er der god grund til.

Af Kenth G. Madsen og Louise Vilsbøl - 13. april 2019 kl. 12:55

Da den storslåede finale i ‘ X Factor’ rullede over skærmen i går, var de tidligere deltagere mødt talstærkt op, en af dem var Patrick Smith, som indrømmede, at selvom han ikke var nået hele vejen til finalen, så havde det taget længere tid, end han havde regnet med at falde ned efter sin ‘X Factor’-deltagelse.
– Det første, jeg gjorde, var at tage et spillejob på den lokale på Rådhuspubben i Maribo. Med vilje har jeg forsøgt  at tage afstand fra ‘X Factor’ for at komme hurtigt videre, fastslår Patrick og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv
– Så kunne jeg rigtigt få fortalt folk, hvordan jeg har det. Der var masser af tilskuere. Jeg taler ligeså meget som jeg spiller.

Det går godt med kærligheden

Efter programmet er der nemlig stor interesse for den unge fyr, og det betyder også interesse fra det modsatte køn. Patrick har fået mange søde beskeder på Instagram, men hans kinder bliver lidt røde, når han bliver spurgt ind til, om han er blevet ramt af Amors pil.
– Der er masser nyt, men det vil jeg ikke fortælle her: Jeg har det godt med kærligheden, siger Patrick.
Det endte med at blive Kristian Kjærlund, der løb med sejren i dette års ‘X Factor’, og det kom til stor overraskelse for vinderen selv, fordi han var overbevist om, at det ville blive bookmakernes favorit, der løb med sejren.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er vinder-singlerne fra ‘X Factor’