Party-Kamil: Måske bliver det til et nytårsknald? - Her & Nu

Party-Kamil: Måske bliver det til et nytårsknald?

‘Sunny Beach’-fyren kan sætte gang i enhver fest, og nytåret bliver ingen undtagelse.

Det, at være blevet far er det mest fantastiske man nogensinde kommer til, at opleve som menneske her på jorden. At se sit barn komme til verden, følge den udvikling fra første dag af Tanias graviditet til at klippe navlesnoren på sit barn, det er ubeskriveligt! Også er det lidt sjovt, at min datters og min fødselsdag er med præcis 6 mdrs mellemrum Fødsel gik rigtig godt! Tania fik taget vandet kl 08:15 og kl 17:35 fødte hun! Jeg så, at min kæreste er en fighter, det var fantastisk hvad hun havde præsteret! Jeg er så stolt af Tania! Eneste bedøvelse var lattergas, som hun fik! Det er fuldstændig fantastisk arbejde! Ja hun hedder Emilia Højde 50cm vægt 3320 ved fødsel...
Af Mikkeline Andersen - 30. december 2012 kl. 13:30

Der bliver uden tvivl gang i festlighederne, når Kongen af ‘Sunny Beach’ skyder 2013 ind. Men inden den festglade fyr indtager smilets by, Aarhus, så står den på hjemlig hygge.
– Jeg er en kærlig og sød familie-fyr, så derfor står den på hygge ved forældrene i Grenå sammen med familien og verdens bedste søster! Der bliver serveret super, god mad – specielt godt kød, der går lige ned i ‘guns’, fortæller han til Realityportalen.dk.
Aarhus skal gøres usikker
Men når middagen er slut, og der ikke kan klemmes en bid mere ned, så går festen videre.
– Derefter indtager jeg Aarhus, for man er vel ikke kongen af ‘Sunny Beach’ for ingenting. Jeg tager til Aarhus sammen med en, der hedder Mikkel, fra Grenaa, der er en af de kommende ‘Dagens mand’deltagere. Og så skal vi ellers holde noget privatfest hjemme ved os.
Og vanen tro, så hører det såkaldte A-team med til enhver god fest. Så mon ikke at A-teamet, der blandt andet består af ‘Paradise’-Túrker, skal samles, når det nye år skal sparkes i gang.
– The A-team bliver formentlig samlet til nytår, og så drager vi ud i det aarhusianske liv, hvor vi gør byen usikker.
LÆS OGSÅ: Kamil indtager Aarhus
Andet end fyrværkeri
Selvom en aften med A-teamet altid er en succes, så håber den fest- og pigeglade fyr, at der sker lidt mere nytårsat. Han har nemlig mødt en sød pige fra Aarhus.
– Hvem ved, måske ender det med et nytårsknald? Og nej, ikke fyrværkeri-knald – hvis I forstår sådan en lille en, griner han og tilføjer, at hun er meget sød, og han helt sikkert skal mødes med hende.
LÆS OGSÅ: Trine: Overvejede at tage hjem
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.