Parrene er fordelt: Derfor endte Laura og Kasper sammen

Et sødt smil og en åben personlighed gjorde, at Laura vidste, at hun ville danne par med Kasper.

Af Mikkeline Andersen - 28. januar 2014 kl. 12:14

I aftenens afsnit skulle pigerne på ‘Paradise Hotel’ vælge den dreng, som de gerne ville danne par med i den første uge på hotellet. Laura var hurtigt overbevist om, at Kasper skulle være hendes partner.
– Jeg synes, at Kasper så meget flink og sød ud. Og hans smil, han har et sødt smil. Og så er han bare åben og ikke genert, siger Laura til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kasper Birch vil åbne bar
Hård konkurrence

Kasper og

Kasper har efter Lauras mening et sødt smil. (Foto: Marlene Juhl Skovgård)


Men Laura var ikke eneste pige, der havde udset sig Kasper som sin partner. Men selvom Kasper skulle vælge mellem Nadia og Laura, så havde Laura en god mavefornemmelse.
– Jeg var både og. Kasper havde smilet lidt til mig, og jeg havde også smilet til ham. Jeg smilte jo til alle fyrene, fordi jeg gerne ville have en partner. Ej, jeg var faktisk okay sikker på, at Kasper ville vælge mig.
Laura fik sin vilje, for Kasper valgte hende som sin partner. Knap så mange piger ville have Lauras tvillingebror, Simon, som partner.
– Jeg blev mega sur over, at ingen af pigerne trådte frem, da det var Simon. Jeg kiggede bare rundt på pigerne og gjorde tegn til, at de skulle træde frem. Jeg tænkte bare: “Hallo piger, I skal jo have en partner, træd nu frem!” Jeg fik lidt ondt af Simon, så jeg overvejede selv at træde frem, fortæller Laura.
Simon endte dog med at få Amanda som partner.
Herunder er parrene:
Nikita og Patrik.
Simon og Amanda.
Kasper og Laura.
Michael og Pernille.
Nadia blev den første, som endte på solo.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg har ikke kæmpe gæld
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.