Paradisoers fede ferie: Fest endte med regning på 40.000 kroner

Ferie i Sunny Beach kan være en dyr fornøjelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. november 2019 kl. 8:55

Mens ‘Paradise Hotel’ sæson 16 denne sommer bragede derudaf, gjorde feriestemningen det samme for blandt andet Teitur, Jonass, Anne, Tabita og Lenny i Sunny Beach. Her var de taget til for at feste og nyde livet under en strålende sol, og billeder og videoer på realitystjernernes Instagram-profiler afslørede, at det lykkedes ganske godt.
Men først nu viser et opslag på Annes Instagram, at paradiso-flokken endte med at måtte betale for lidt mere end flybilletter og farverige drinks. For da de på den sidste dag skulle tjekke ud fra hotellet, ventede en ekstra regning på 40.000 kroner i receptionen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor er vi ikke kærester 
– Der var ikke på noget tidspunkt blevet nævnt noget om den regning. Ikke før den dag vi skulle med bus til lufthavnen. Der var total krise, husker Lenny.
Ifølge ham skyldtes regningen, at han selv havde været med til at holde en morgenfest ved poolen på hotellet, og på samme tid var et glas blevet smadret og endt i poolen. Glasskårene havde resulteret i, at hotellet måtte lukke poolen i fem timer. Hotellets personale måtte lave et arrangement for de andre gæster, imens poolen blev renset.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører familieforøgelse: Det var ikke planlagt

Endnu en regning

Lenny indrømmer, at de havde en fest, men han understreger også, at glasskårene i poolen ikke var deres skyld. Han er ikke sikker på, hvad der skete med regningen, men han mener, at DUF-Rejser tog sig af den. De slap dog ikke helt økonomisk uskadt fra ferien, for glasskår i poolen var ikke det eneste, som de blev beskyldt for under opholdet i Sunny Beach.
– Personalet sagde også, at Teitur havde rendt nøgen rundt på hotellet, imens Tabita og Anne havde flashet bryster til alle gæsterne fra altanen ved højlys dag. Det passer selvfølgelig ikke, for vi havde opført os pænt på hele turen, fastslår Lenny med et stort grin, som afslører, at der nok var noget om det med nøgenhed.
Teiturs nøgenhed førte til endnu en regning – dog blot på 1700 kroner. Den hang paradisoerne til gengæld selv på, og det blev Jonass, der endte med at punge ud.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn