Paradisoer jubler: Vi er kærester

To tidligere deltager af TV3-programmet har fundet kærligheden med hinanden og er nu flyttet sammen.

Af Jonas Sand - 26. september 2016 kl. 08:55

Kærligheden blomstrer mellem to tidligere deltagere i ‘Paradise Hotel. Sasha Petersen fra 2015-udgaven og Mathias Jensen fra den seneste sæson er nemlig blevet kærester, fortæller de lykkeligt til Realityportalen.dk.
– Vi blev kærester i lørdags. Sasha og jeg har kendt hinanden i et halvt års tid og set hinanden gennem tiden, uden vi har haft et forhold til hinanden, lyder det fra Mathias, der også fortæller, hvorfor han faldt for sin nye kæreste.
– Først og fremmest synes jeg, at hun er en pæn pige, der stadig har et udseende, som skiller sig ud fra de andre piger, jeg har mødt gennem tiden. Og hun er en sød og smilende pige, som gang på gang får mig i godt humør, uanset hvilken lortedag jeg gennemgår. Hun har de egenskaber, jeg længe har drømt om at finde i en pige.
LÆS OGSÅ: Mathias er den største vinder i 9 år
Mødtes til Reality Awards
Mathias og Sasha mødte hinanden første gang til Reality Award tidligere i år. Allerede her var Mathias meget interesseret i Sasha, men hun havde det ikke helt på samme måde.
Jeg gjorde et ihærdigt forsøg på at score hende, men det gik ikke særlig godt, kan jeg hilse og sige, griner paradisoen, der dog ikke gav op og i stedet besluttede sig for at kæmpe videre.

– Jeg tror, at de fleste mænd synes, det er udfordrende at prøve at score en pige, som afviser en gang på gang. Det synes jeg i hvert fald. Jeg gav satme ikke op, og det gav så pote i sidste ende. Så det er rart endelig at have hende, og lige nu nyder vi bare livet.
Og Sasha er da heller ikke bleg for at indrømme, at hun ikke var specielt imponeret over Mathias’ fulde scoringsforsøg til festen. Men med tiden blev hun overbevist om paradisoens kvaliteter.
– Jeg tror, det var ham som helhed, der gjorde, at jeg ombestemte mig. Han virkede oprigtig, og han var god til at acceptere, at jeg var meget tilbageholdene i stedet for bare at presse på. Han fik mig til at indse, at han nok var chancen værd, siger hun.

LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn
“Han får mig til at grine”
Sasha overgav sig i sidste ende til den hårdt kæmpende Mathias – og det er på ingen måde noget, hun har fortrudt.
– Vi har det bare utrolig godt sammen. Han er rigtig god til at få mig til at grine, og han er rigtig god til at få mig til at falde ned, når jeg ryger op i en spids, griner Sasha.
– Han er også ældre end mig og har derfor styr på sit liv. Han er et familiemenneske og rigtig god med børn, hvilket også betyder rigtig meget for mig. Han er bare utrolig god for og ved mig. Og så har han jo mørkt hår og mørke øjne.
GALLERI: ‘Paradise’-Sashas ungdom i billeder
Flytter sammen
Selv om Mathias og Sasha først officielt blev kærester i lørdags, så har de kendt hinanden i en længere periode. Og det nye forhold blev fejret med at flytte sammen i Mathias’ lejlighed.
– Hun er flyttet ind, så vi bor sammen. Det er fantastisk, for så slipper jeg for at lave mad, gøre rent og sådan noget. Det gør hun med glæde, så det er rart, griner Mathias.
Og Sasha er også godt tilfreds med at være flyttet ind hos sidste sæsons ‘Paradise Hotel’-vinder.
– Jeg er overbevist om, at det bliver godt. Det er gået rigtig godt indtil videre, så jeg kunne ikke se, hvorfor det skulle blive anderledes. Vi har været rigtig gode til at tale om, hvordan vi hver især mener, at tingene skal fungere – både nu og i fremtiden. Så der kommer ikke nogle overraskelser, siger hun.
GALLERI: ‘Paradise’-Sashas ungdom i billeder
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sasha: Folk råber ad mig på gaden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.