Paradisoer: Folk elsker at hade reality-tv

De bliver landskendte i løbet af ingen tid, når de deltager i programmer som ‘Paradise Hotel’, ‘Singleliv’ og ‘Divaer i Junglen’.

Af Ritzau - 15. februar 2016 kl. 17:55

Efterfølgende må mange af realitydeltagerne lægge ører til dumme bemærkninger og kommentarer, men faktisk har flere af deltagerne selv haft fordomme om at deltage i et realityprogram.

Monique (Foto: Michael Stub )

Monique havde også masser af fordomme om reality-tv, indtil hun selv deltog i ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson’. (Foto: Michael Stub )


– Folk elsker at hade reality, men det er noget af det mest sete tv. Folk dømmer det og siger, at folk, der deltager, er dumme. Særligt kvinderne skal høre for, at de er dumme og naive, siger den tidligere ‘Paradise’-deltager Kasper Henriksen og fortæller, at han også selv har haft sine fordomme.
– Før jeg prøvede det på egen krop, havde jeg rigtigt mange fordomme. Jeg syntes, at det var opreklameret. Når man så har prøvet det, så ændrer det sig, siger han og bliver suppleret af sidste års ‘Paradise Hotel’-vinder Monique:
– Jeg har haft rigtig mange fordomme om realitydeltagere, og hvor dumme og naive de er. Jeg tænkte “Tænk, at de udstiller sig på den måde”, men når man kommer af sted selv, så ser man, at det er noget andet. Det er jo bare en hverdag med kamera på, der bliver klippet sammen, siger hun.
STORT GALLERI: Fræk ‘Paradise’-babe smider tøjet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.