Paradisoer efter skæbnesvanger beslutning: Det var naivt

Om Anna eller Adrianna skulle forlade ‘Paradise Hotel’ endte med at være op til Mike og Sheena. De fredede Anna, men var det det rigtige valg?

Af Anna Løwe - 11. marts 2020 kl. 20:55

Det skulle vise sig at blive et yderst dramatisk ‘Paradise Hotel’-afsnit, som endte med Adriannas exit. Hun og Anna var endt i krig, og det var op til de resterende gæster at afgøre, hvem af dem, der skulle hjem. Valget faldt på Adrianna – men det kunne ligeså vel være gået den anden vej.
Mike endte med at stå med den afgørende stemme, og hans partner, Sheena, havde allerede tilkendegivet sin støtte til Anna. Mike valgte at følge sin partner; han detonerede Adriannas bombe og sikrede dermed Annas plads på hotellet. Et valg, han den dag i dag ikke ville have truffet:
LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Akavet sex på ‘Paradise’
– Det var jo en god chance for at få Anna ud, så jeg fortryder mit valg. Men jeg valgte at følge min partner, Sheena, og hun så Anna blive på hotellet. Jeg syntes ikke, det var det rigtige valg, men det var sikrest for mig at stå med Sheena.
Og Mike er tilsyneladende ikke den eneste, der fortryder. Sheena synes nemlig også, det var et forkert valg:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe syg af depression: Derfor siger jeg det højt
– Det ville have givet mening at få Anna ud, når vi nu havde muligheden for det. Vi var nok naive, forklarer Sheena og fortsætter:
– Man har bare mange følelser med i det her game. Jeg var sikker på, Anna ville hjælpe mig fremadrettet, hvis jeg reddede hende. De andre i gruppen vidste godt, jeg ikke ville stå med Mike, så jeg tænkte mest på mig selv. Men havde vi smidt Anna ud, så havde mine muligheder stadig været gode, så jeg fortryder. Men jeg var for naiv.
Se Adrianna blive smidt ud nedenfor:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?
LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden