Paradisoer dropper Sunny Beach: Flytter festen til Lalandia

En gruppe paradisoer er klar til at give den gas i disse dage.

Af Jonas Sand - 24. juli 2017 kl. 7:25

Det var en gruppe feststemte ‘Paradise Hotel’-deltagere, der for en måned siden fortalte Realityportalen.dk, at de havde planer om at tage sammen til Sunny Beach og give den gas. De planer er dog lagt helt på hylden, men det betyder ikke, at de har droppet at se hinanden.
Festlighederne starter nemlig allerede i dag, men udsigterne til sol og varme er lange. Sommeren skal nemlig bruges i Danmark. Det fortæller Mads Bryrup, der i programmet fik tilnavnet ‘Gokkesokken’.
– Vi droppede Sunny Beach og valgte at tage til Lalandia i Rødby i stedet for, siger han til Realityportalen.dk og fortæller, at det skal foregå sammen med Caroline, Lenny, Malene, Mark, Nadja, Shanne og Thomas.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mads og Lenny laver ny gokkesok-sang
Druk og hygge
Mads fortæller, at Shanne pludselig tog initiativ til at leje hytten, da planerne om Sunny Beach pludselig begyndte at smuldre. Gruppen er taget af sted i dag og skal være der til og med onsdag. Og Mads har lagt store planer for dagene.

Mads glæder sig til et par hyggelige dage med de andre paradisoer. (Foto: Janus Nielsen)


– Vi skal bade, og jeg skal se, om det kan lykkes mig at holde Lennys tykke hoved lidt for længe under vand, så verden igen kan blive et godt sted, griner Mads.
– Jeg ved ikke, om vi skal drikke mindre (i Lalandia end i Sunny Beach, red.), men der skal i hvert fald hygges og fedtes rundt. Jeg skal se, om jeg kan finde en sød fyr til Lenny, griner han.
Eksklusiv video: Paradisoerne prøver nøgen tømmermændskur
Og selv om der er stor forskel på Sunny Beach og Lalandi, så er Mads sikker på, at det bliver en god oplevelse.

– Det bliver langt fra det samme. Jeg tror slet ikke, at det kan sammenlignes med Sunny Beach, men selv om det ikke kan det, så handler det jo også bare om at have det sjovt sammen. Og det er mange år siden, jeg har været i Lalandia, slutter han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder skovler 12-taller ind: Det skal de bruges til
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian: Jeg tager gerne en sæson mere
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.