Paradisoens kommende kone afslører: Sådan sprang jeg ud

Anna og Natascha står gerne offentligt frem med deres seksualitet og kommende bryllup, men sådan har det ikke altid været for Anna.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 26. august 2015 kl. 18:00

Jævnligt fortæller Anna Vangsø åbent om forberedelserne til hende og Natascha Cetiners bryllup næste år. Men selvom Anna i dag ikke lægger skjul på, at den tidligere paradiso er hendes helt store kærlighed, så har det ikke altid været tilfældet. Længe havde Anna gerne villet fortælle sine forældre, at hun er til piger, men det var ikke så ligetil, afslører hun på sin blog. Hun var nemlig nervøs for omgangskredsen og familiens reaktioner.
– Ordene lå i min mund konstant. Hver aften, når vi spiste aftensmad, men de ville ikke ud. Jeg snublede over dem hver evig eneste gang, jeg prøvede. Det var SÅ irriterende, skriver hun og fortsætter:
– Til sidst følte jeg mig egentlig bare snotdum. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg havde det så svært med det. Jeg ved jo, at mine forældre vil støtte mig i alt, hvad jeg foretager mig, og derfor burde jeg have slynget det ud, som var det et ønske om, hvad jeg ville have til aftensmad.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nataschas bryllup: Anna fortryder den seneste tid
“Jeg har fået en kæreste”
For tre år siden blev Annas forældre skilt, og Anna besluttede at blive boende i huset ved sin far. De to har nemlig et meget tæt bånd, understreger hun. Det gjorde også hele “afsløringen” af Annas seksualitet nemmere, fordi hun kunne starte med at fortælle det til sin far. Så manglede hun bare det rette tidspunkt. Det tidspunkt blev en aften, de var ude at spise.
– Jeg mødte ham den aften med en forventning om, at det hele nok skulle gå fint. Under middagen spurgte min far, hvordan jeg gik og havde det, og det var jo en oplagt mulighed for at fortælle, hvad der rent faktisk foregik i mit liv: ”Jo tak, jeg har det strålende – jeg har fået ny kæreste”. Hvortil han svarede: ”Nej, hvor dejligt! Hvad hedder han?” skriver Anna og erkender, at hun fik maden i den gale hals.
Men “nyheden” skulle frem.
– ”Eeeehm… Øøøøh.. Det er en pige”. Det eneste, han sagde, var bare: ”Nå, tillykke! Hvornår må jeg møde hende?” NØJ, hvor var jeg lettet! Var det virkelig ikke værre end det?! Tænk, at jeg seriøst havde brugt SÅ lang tid på et ”Nå, tillykke!”
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha har ladet lokkerne falde
Næste stop: Mor
Da Anna skulle fortælle sin mor, at hun havde fået en svigerdatter, var situationen en smule anderledes, erkender Anna.
– Ikke at hun blev sur eller skuffet overhovedet. Men man kan jo godt tænke sig til, hvad der flyver igennem en mors hoved, når hun hører, at hendes barn er homoseksuel. Hvad så med børnebørn? Og hvad så med bryllup?, skriver Anna.
Men bryllup og børn er absolut ikke umulige drømme for homoseksuelle. Faktisk er det nemmere, end Anna havde regnet med.
– Bare se mig, jeg skal snart giftes med min kvinde. Min mor elsker Natascha overalt i verden og nyder at se, hvor godt vi har det. Så alt er fint! Men det krævede nok lidt tilvænning, hvilket er helt forståeligt!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha viser ny kæreste frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.