Paradiso taler ud om utroskab: Kæresten vidste besked

Patrick Holsøe er ikke længere sammen med sin kæreste. Nu sætter han ord på bruddet.

Af Cecilie Løwert - 1. december 2022 kl. 19:02

Patrick Holsøe er blevet single igen. Det sker efter, han afslørede, at han havde været sin kæreste utro.

LÆS OGSÅ: Paradiso single igen: Var utro

Overfor Realityportalen sætter han nu ord på bruddet.

– I lang tid proriterede jeg hende ikke. Og det blev hun træt af. Jeg gav hende ikke noget. Ingen date nights eller andet. Jeg var mest sammen med mine venner.

Vidste besked om utroskab

Faktisk var Patricks kæreste klar over i noget tid, at han havde været hende utro.

– I starten af forholdet var jeg lige kommet hjem fra ‘Paradise Hotel’, så der kyssede jeg med nogen andre piger. Det valgte jeg faktisk at fortælle hende dengang, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører ny fyr: Ved at blive skilt?

Men dengang var det ikke nok til, at Patricks kæreste gik fra ham.

– Vi prøvede at bearbejde det. Hun har holdt ud i rigtig lang tid. Det har været hendes beslutning at gå, og det har givet mig en masse tid til at tænke over, hvordan jeg skal opføre mig i et parforhold.

Bruddet har taget hårdt på Patrick, der efter noget tænketid er kommet til en vigtig selverkendelse.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-stjerne brød sammen og sagde job op

– Det er noget, som jeg aldrig vil gentage. Jeg vil blive meget bedre til at prioritere hende, og jeg håber, jeg kommer tilbage til hende på et tidspunkt. Vi er ikke uvenner og kan sagtens snakke sammen, men vi ses bare ikke, siger paradisoen og tilføjer:

– Hvis hun har behov for at snakke med mig, så skal hun gøre det. Det er hun hjertelig velkommen til. Så hjælper vi hinanden igennem en svært tid. Jeg elsker hende af hele mit hjerte og ønsker hende kun alt det bedste.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt efterår: ‘Vild med dans’-stjerne er helt udbrændt

Læs mere om