Paradiso sadler om og følger i fars fodspor - Her & Nu

Paradiso sadler om og følger i fars fodspor

Nicolai Basic fra ‘Paradise Hotel’ skulle egentlig uddanne sig til ejendomsmægler, men han har i stedet valgt samme fag som sin far.

Af Katja Gasiorowski - 7. januar 2020 kl. 07:30

I sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’ mødte vi den dengang 24-årige Nicolai Basic fra Helsingør, der med sin lange manke charmerede en hel del kvindelige seere. Nu er Nicolai blevet et år ældre, garnet er blevet trimmet, og så har han foretaget sig noget af et karriereskifte, afslører han for Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Frustreret Nicolai efter ‘Paradise’-exit: Det irriterer mig!
Siden han var 19 år, har ‘Paradise’-hunken arbejdet med telemarketing og været coach for et helt team i flere år. Næste skridt i hans sælgerkarriere var egentlig at uddanne sig til ejendomsmægler, men nu sadler han om til stor glæde for sin far.
– Jeg elskede at sælge, men har også altid elsket biler og det fag, min far er i. Nemlig at være autolakør! Male biler, inventar og alt andet. Han har sin egen forretning, og jeg skal køre den videre en dag, fortæller Nicolai, der om ganske kort tid flytter til Silkeborg og begynder på autolakerer-uddannelsen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører ny forretningsidé
Grunden til karriereskiftet er, at Nicolai er begyndt at tænke meget over familielivet i fremtiden, og her kan livet som ejendomsmægler give nogle udfordringer.
– Familielivet er der ikke helt plads til i weekenderne, hvis man er ejendomsmægler, da man om søndagen har fremvisninger af boliger og kontorarbejde. Jeg ønsker at bruge min tid i weekenderne på min familie og dem, jeg elsker, forklarer han.

Elevplads hos far

Ifølge planen skal Nicolai studere i seks måneder, inden han begynder i lære hos sin begejstrede far, der har værksteder i Helsingør og Kvistgård.
– Min far tager mig ind hos ham. Han er meget stolt af mig og utrolig glad, siger han. Han glæder sig til, jeg kommer igang, da jeg har hjulpet ham før på hans værksteder. Han synes, jeg kunne blive en super dygtig autolakør!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
Se Nicolais nuværende og (lidt) kortere manke herunder:

 

View this post on Instagram

 

???

A post shared by Nicolai Basic (@nicolaibasic) on