Paradiso politianmelder veninde: Jeg føler mig så krænket og udstillet

‘Paradise Hotel’-deltagere har fået delt en række nøgenbilleder af en tidligere veninde.

Af Jonas Sand - 16. maj 2017 kl. 8:55

Mette Væver Andersen fik for nylig en overraskende og trist besked, da hun fik at vide, at der florerede en række nøgenbilleder af hende, der blev sendt rundt på internettet og i SMS-beskeder. Det fortæller ‘Paradise Hotel’-deltageren til Realityportalen.dk.
– Jeg føler mig så krænket og udstillet, men også tanken om, at min søn en dag kan komme til at se disse billeder af mig, gør mig vanvittig ked af det. Jeg synes, det respektløs at dele noget så privat, og det er noget, jeg aldrig selv kunne drømme om, lyder det fra hende.
Hun fortæller, at der er tale om billeder, som hun for sjov har udvekslet med en tidligere veninde. Og det er hende, der nu har valgt at dele dem med andre.
– Det er nogle billeder, vi har sendt til hinanden, mens vi snakkede i mobil, hvor vi sidder på toilettet. Virkelig dårlige billeder. Jeg har nok fem maver og hængepatter. Det er utrolig grimme nøgenbilleder, siger hun og slår fast, at det nu er blevet til en politisag.
–  Hun er selvfølgelig blevet anmeldt, da der er tydelige beviser for, at hun har offentliggjort tre private billede af mig. Politiet kører en sag på det, og de er rigtig kede af det, jeg går igennem. De er rigtig søde, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Paradiso under mistanke for socialt bedrageri: Snydt for ‘Robinson’-deltagelse
“Jeg er så flov”
Selv om billederne i sin tid blev taget for sjov, så har det udviklet sig til alt andet end en sjov oplevelse for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager.
– Jeg er så umådelig flov over det her, og det gør mig virkelig ked af det. Jeg ved godt, at dette er min egen skyld, men jeg troede, at jeg kunne stole på hende, og at hun aldrig ville dele dem med nogen, selv om vi ikke længere snakker sammen, siger Mette og slår fast, at hun har lært noget af det hele.
– Jeg har lært, at man aldrig skal stole på nogen. Og så har jeg egentlig lidt ondt af hende. For man må virkelig have nogle sociale problemer, hvis man vælger at dele private billeder af folk. Det er da så træls. Jeg er så flov over mig selv, siger Mette og slår fast, at hun også synes, at det er synd for hendes fireårige søn.
‘Paradise Hotel’-deltageren tilføjer, at hun håber på, at folk vil slette billeder i stedet for at videresende dem, hvis man selv modtager dem.
LÆS OGSÅ: Mette Væver: Jeg har mistet mange venner
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.