Paradiso om sex på tv: Sådan reagerede min mor

Da Tyrone fortalte, at han skulle være med i ‘Paradise Hotel’, var det ikke alle, der var lige begejstrede.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. januar 2020 kl. 20:55

Det gik chokerende hurtigt for 20-årige Tyrone, da han først havde sendt sin ansøgning, og inden han så sig om, var han en del af startcastet til ‘Paradise Hotel’ 2020. Dét synes hans nærmeste venner, var en sjov idé – mens mor var mindre begejstret.
LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso
–  Min mor var faktisk ret meget imod, at jeg skulle deltage, men hun er kommet lidt over det nu. Hun havde bare fået det helt forkerte indtryk af, hvad der foregår i Mexico. Hun troede, at alle har sex med alle. Hun sagde, at hun ikke ville se mig nøgen på tv, og hun var virkelig bange for, at jeg ville komme til at se dum ud på tv, så jeg ikke kan få noget job i fremtiden, fortæller den nye ‘Paradise’-deltager til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste

Ser kun dum ud i første afsnit

Tyrone var heldigvis god til at berolige sin mor.
– Men jeg kan godt styre det og lade være med at se dum ud, og det er jo de færreste, der ikke kan få noget job, fordi de har været med, siger han, og fortsætter:
– Jeg frygter kun, hvordan jeg bliver vist i første afsnit, men det er ikke noget, jeg fortryder. Jeg kan ikke udtale mig om det, uden at jeg kommer til at afslører alt for meget. Men jeg er da i hvert fald den, der bliver vist frem på den mest crazy måde af alle deltagere.
HOT NEWS: Se de nye paradisoer her 
Faktisk er der ganske godt styr på fremtiden hos den nye paradiso, der siden optagelserne har startet studie og er ved at uddanne sig til folkeskolelærer, og han har ikke planer om at springe fra og satse på livet som reality-stjerne.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
– Jeg vil umiddelbart gerne gennemføre min uddannelse. Jeg kan selvfølgelig altid tage orlov, hvis der nu skulle komme en vild mulighed. Men lige nu kan jeg rigtig godt lide min uddannelse og vil gerne undervise i engelsk, matematik og idræt, siger han.
Når ‘Paradise Hotel’ ruller over skærmen, vil der stå, at Tyrone arbejder som model, men på det tidspunkt havde han et sabbatår, og derfor er der nu skruet en del ned for modelarbejdet. Han er model hos Le Management og har blandt andet lavet en del for Wood Wood.