Paradiso køber hus med kæresten

En ‘Paradise’-babe fra sidste sæson har slået sig ned med kæresten.

Af Emilie Holm Egebro - 19. januar 2017 kl. 13:32

Blandt sidste års ‘Paradise’-deltagere var den mørke skønhed Charlotte DelaRosa Sørensen. Desværre for den 21-årige babe blev det ikke til mange overnatniner på det luksuriøse hotel, men siden hjemkosten har hun haft lidt mere held med sig.
For et år siden fandt hun sammen med drømmefyren Mikkel Larsen, som hun havde kendt i en årrække, og nu har parret netop købt et dejligt hus sammen i byen Agerbæk.
– Vi har længe haft lyst til at flytte sammen, så det sidste år har vi boet hos mine forældre, hvor vi så har sparet en masse penge sammen til at købe noget sammen. Vi kiggede både på hus og lejlighed, men ved at købe et hus har vi fremtidssikret os selv, vi har plads til begge vores hunde, og der er plads til børn, når den tid kommer, fortæller Charlotte til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To nye paradisoer har datet efter Mexico
– Vi faldt totalt for det hus, som vi har købt, så snart vi så det. Det ligger midt i Agerbæk og er 108 kvadratmeter. Det er selvfølgelig ikke kæmpe stort, men det er et fint begynder-hus, og vi har fået det til en rigtig god pris, som vi sagtens kan sælge det til igen, når den tid kommer. Så nu glæder vi os bare super meget til at begynde at indrette det.
Ifølge Boliga er husets sidste udbudspris 895.000 kroner, men Charlotte afslører, at parret har fået det til en super god pris. Til dagligt arbejder de begge i Esbjerg, hvor Charlotte er fuldtid i Elgiganten, og Mikkel er første assistent på McDonalds.
Se billeder af Charlotte og Mikkels nye hus øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er to nye paradisoer
LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Vi var uenige om at smide Charlotte ud af hotellet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.