Paradiso indrømmer: Deltog for at score politisk karriere

En tidligere ‘Paradise’-deltager sagde ja til programmet for at styrke sin politiske karriere – og nu har det båret frugt.

Af Emilie Holm Egebro - 1. november 2016 kl. 12:34

Det er efterhånden lang tid siden, at vi har hørt noget fra 24-årige Theis Berg Kristensen, som deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2015. Under programmet blev han kendt for sin politiske interesse, da han flere gange fik bragt politiske emner på banen og fremhævet sin aktive deltagelse indenfor feltet.
Theis er netop blevet offentliggjort som byrådskandidat for de Konservative i Helsingør Kommune, og han afslører nu, at det var et af målene med sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’:
– Det var jo meget årsagen til, at jeg var med i programmet. Det var selvfølgelig også sjovt, men ideen var, at det ville være en fordel for mig at være et velkendt ansigt, fordi jeg var aktiv i politik. Jeg tænkte, at jeg på den måde måske kunne nå nogle mennesker, som ikke normalt plejer at stemme eller gå op i politik, forklarer Theis til Realityportalen.dk og uddyber:
– Min forhåbning er derfor nu, at dem der ser reality og måske normalt ikke stemmer, vil se mig hænge på gaden og tænke: Ham kender jeg. På den måde kan jeg forhåbentlig få fat i nogle andre vælgere og få nogle stemmer hjem. ‘Paradise’ bliver derfor en fordel for mig, da mange kender mig.
LÆS OGSÅ: Theis efter jagten på nye paradisoer: Fordommene er tilbage
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Theis og Jasmin taler ud om deres forhold
‘Paradise’ bliver samtidig en hæmsko
Selvom Theis gør sig forhåbninger om, at deltagelsen i ‘Paradise Hotel’ vil kunne tiltrække en ny type vælgere til de Konservative, er han også klar over, at han samtidig kan miste stemmer på grund af sin reality-optræden.
– Jeg ser min deltagelse som en fordel, men helt sikkert også som min hæmsko. Under valgkampen vil det sikkert blive svært for mig at tale politik, da mange vil spørge til ‘Paradise’. Men jeg er forberedt på det, og så må jeg jo bare overbevise dem, der tvivler på mig om, at jeg ikke er ‘Paradise’-Theis, men Theis fra Helsingør, som brænder meget for politik, fortæller Theis, som dog på ingen måde fortryder sin deltagelse i programmet:
LÆS OGSÅ: Ekskæresten afslører: Theis var utro med onani-Caroline
– Jeg er ikke sikker på, at jeg overhovedet var blevet opstillet så hurtigt og havde fået en så flot placering på listen, hvis ikke det var for min deltagelse i ‘Paradise Hotel’. Så jeg er virkelig glad for, at jeg stillede op til programmet. Jeg har dog ikke nogen planer om endnu et reality-program. Den tid er ovre.
Helsingørs byrådsvalg, hvor Theis håber på at blive stemt ind, er i november 2017. Han har derfor endnu et helt år til at overbevise byen om, at de skal sætte deres kryds ud for hans navn.
Få mere at vide Theis’ nye karrierevej HER!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Sådan scorer du mig
LÆS OGSÅ: GALLERI: Theis startede tidligt med at træne til ‘Paradise’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.