Paradiso gravid og forladt i nyt tv-program

Paradiso gravid og forladt i nyt tv-program

Stinas mål var klart; hun ville give sine børn en bedre opvækst, end hun selv fik. Men allerede under graviditeten brast drømmen om en kernefamilie.

Af Louise Vilsbøl - 18. marts 2015 kl. 13:24

Lykken var stor, da Stina Bentsen blev gravid, hun drømte om kernefamilien med kæresten Michael. Men lykken var desværre kort, og Michael var ikke interesseret i at stifte familie alligevel. Derfor gik de fra hinanden, og nu står hun med det hele alene.
Netop kernefamilien var ellers vigtig for Stina, fordi hendes egen barndom var turbulent, og hun har blandt andet været på børnehjem. Derfor er hun opsat på at give sine børn en bedre barndom, end hun selv har haft.
– Da jeg mødte Michael, troede jeg faktisk, at vi skulle til at være en familie. Vi skulle have det her lille barn og hele pakken. For han har altid sagt til mig, at han aldrig ville forlade en familie, hvis der først var et barn. Han er selv vokset op i en familie, hvor mor og far ikke var sammen. Så han ville kæmpe alt, hvad han kunne for at få det til at fungere, og han ville aldrig nogensinde give op, fortæller Stina.
Men sådan gik det ikke. Undr Stinas graviditet ombestemte Michael sig, og pludselig stod Stina alene med graviditet, fødsel og et spædbarn. I Kanal 4s nye serie ‘Nyskilt’, som har premiere i aften, kan man følge Stina og fem andre kvinder, der kæmper med det ultimative brud.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina har født
LÆS OGSÅ: Stina taler ud om rollen som enlig mor
Se mere om Stinas tanker om at være gravid og forladt her:

 Stina forklarer, hvorfor hun er med i ‘Nyskilt’  

 
Se ‘Nyskilt’ fra onsdag d. 18. marts kl. 21.00 på Kanal4
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.