Paradiso forklarer alt: Derfor stolede jeg ikke på Jasmin

‘Paradise’-hunken havde ellers et godt forhold til Jasmin. Men pludselig skiftede han side og begyndte at spille dobbeltspil. Nu forklarer han hvorfor.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. juni 2021 kl. 20:00

For få uger siden virkede det til, at Jasmin Victoria og Patrick Weber var et nyt og stærkt par, der kunne fortsætte sammen hele vejen til finalen på ‘Paradise Hotel’.

Men efter Mathias Hjort tjekkede ind og gjorde entré ved at være på date med pigerne, blev Patrick usikker.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

– Så snart pigerne kom tilbage fra daten, begyndte folk at hive fat i mig og fortælle, at Jasmin var meget over ham. Til at starte med stolede jeg 100 procent på Jasmin, fordi hun ikke havde vist mig andet end tillid. Men stille og roligt begyndte tvivlen at vokse på mig, forklarer Patrick til Realityportalen.

Efter noget tid tog Mathias selv også fat i Patrick og fortalte, at Jasmin havde sagt til ham, at hun fremadrettet gerne ville danne par med ham.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

– Derfra begyndte Mathias og jeg at lyve over for Jasmin, forklarer Patrick, der selvfølgelig stadig var i tvivl om, hvem han egentlig kunne stole på.

Artiklen fortsætter under billedet…

Patrick Weber | 21 år | København (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

Men valgte endte altså med at komme Mathias til gode.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

– Der var selvfølgelig lidt tvivl til Mathias. Jeg anede ikke, hvor jeg havde ham henne til at starte med. Men fra starten på hotellet fik jeg besked på, at Jasmin havde backups rundt omkring, og Mathias kom direkte til mig og sagde ordene: “Vi nye bliver nødt til at stå sammen og stole på hinanden. Derfor skal du vide, at Jasmin vil være partner med mig”, siger Patrick om at skifte side.

Det betød, at de to ‘Paradise’-fyre spillede et dobbeltspil, som indebar den ene løgn efter den anden over for Jasmin.

Det har heldigvis ikke gjort, at der efterfølgende har været kølig luft mellem Jasmin og Patrick.

– Den dag i dag har Jasmin og jeg det skide godt. Der er ingen bad vibes, og vi hygger os skide meget, hver gang vi ses, siger han.

LÆS OGSÅ: WOW: Vildt reality-opgør

Læs mere om