Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min

Siden ‘Paradise Hotel’-deltagerne er vendt hjem, har mange af dem fundet kærligheden. Og mistet den igen…

Af Anna Løwe - 14. marts 2020 kl. 8:55

Paradisoen Tobias, der netop er tjekket ind på ‘Paradise’ igen, er blevet single.
Efter et forhold på 3-4 uger har han gjort det forbi, da han – ifølge ham selv – tror, det er bedst at være single i ‘Paradise’-tiderne.
LÆS OGSÅ: Fjender i programmet: I dag er de to reality-babes tætte veninder
– Tingene gik bare for stærkt, fortæller Tobias Realityportalen og fortsætter:
– Hun var der for mig i mine hårde tider og hjalp mig. Hun var sød, men opførte sig også som min mor hele tiden, desværre. Jeg gider ikke skulle stå til ansvar for mine valg hver dag – om jeg tager hjem til venner, hvornår jeg kommer hjem igen osv. Den tid forsvandt, da jeg flyttede hjemmefra.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

Havde lige fået lejlighed

Tobias har netop fået en lejlighed, som han blandt andet har delt billeder af på sin Instagram-story, og den ønsker han ikke at dele med nogle:
– Det var ikke meningen, vi skulle flytte sammen. Jeg har fået min egen lejlighed, som hun gerne ville flytte med i. Men inderst inde er jeg bare glad for at være mig selv og kunne gøre, hvad der passer mig. Det er vigtigt at have sig selv med.
LÆS OGSÅ: Tobias er tilbage på ‘Paradise’: Jeg var bange
– Hun måtte egentlig gerne flytte med, fortsætter Tobias og uddyber:
– Men man skal bare ikke lege mor overfor mig. Så trækker jeg mig simpelthen. Nogle gange har man brug for en, der er ‘mor’-agtig, for det kan både være rart og dejligt. Men ikke hver dag. Hvis jeg vil spise kl. 2.00 om natten, så skal jeg kunne gøre det. Jeg er trods alt et voksent menneske.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE: Kan Oliver tilføje endnu en kvindelig gæst til sin liste?

Daniel havde ret

Det var altså Tobias, der traf beslutningen, fordi han følte, det hele var gået for stærkt.
– Hun spurgte, om hun skulle gå, og så svarede jeg, at det nok var det bedste. Daniel (også fra ‘Paradise’, red.) havde ret i, at man kun kan stole på sig selv. Så det vil jeg også gøre fremadrettet. Dog med forbehold, forklarer Tobias og understreger dog, at han ikke har nogle hard feelings overfor sin ekskæreste:
– Hun var der for mig i svære tider! Det takker jeg for, og jeg har stadig kæmpe respekt.
LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skedeopstramning
LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Akavet sex på ‘Paradise’