Paradiso efter anklage: Jeg var ikke alene om det

Sille Nimholm fortæller hele historien om, hvordan hun blev stoppet af produktionen, da hun bagtalte en af de andre gæster.

Af Lotte Knudsen - 26. november 2021 kl. 6:55

Ifølge Sofia Kumasci og Yazmin Papaleo  fra dette års ‘Paradise Hotel’ blev Sille Nimholm angiveligt stoppet af produktionen på ‘Paradise Hotel’, da hun gav Sofia Kumasci en sviner på et af værelserne, og den anklage har fået Sille til at stå frem med hele historien.

– Både jeg og Nora stod nede på Alegria og svinede Sofia til. Både jeg og Nora blev stoppet. Nora blev ringet op først, og derefter fik jeg opkaldet. Så vi var lige gode om det, forklarer Sille.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Paradiso stoppet af produktionen

Den blonde skønhed er meget uforstående overfor, hvorfor at Nora ikke tidligere er blevet nævnt, og hvorfor situationen først bliver bragt frem i mediernes lys nu.

– Sofia prøver åbenbart at få mig ned med nakken nu og hive op i nogle ting, som egentligt er clearet. Det, synes jeg, er vildt umodent, forklarer Sille.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring: Melvin Kakooza skal være vært på dette TV-program…

Noget tyder altså på, at striden som ellers var begravet mellem de to paradisoer, er gravet frem igen.

– Jeg ved, hvad jeg har sagt, og hvad jeg har gjort. Jeg synes, at Sofia skal passe sig selv og sit eget liv, lyder det fra Sille, som ikke har meget til overs for Sofia og Yazmin.

– Jeg synes, at de skal få sig et liv og nogle andre ting at gå op i, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager har corona: Melder afbud til finalen

Læs mere om