Paradiso bliver en del af team fra populært tv-program - Her & Nu

Paradiso bliver en del af team fra populært tv-program

Sheena kender allerede en del til sin nye arbejdsplads. Hun har nemlig fulgt dem i deres tv-program.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. juni 2020 kl. 12:58

For Sheena Rodrigues har coronakrisen med Danmarks nedlukning ført til noget positivt og helt nyt, for hun har brugt månederne på at søge nye veje, og det har givet resultat. Derfor er hun for tiden en meget glad kvinde. Hun har ikke bare landet et nyt job, men endda drømmejobbet.

LÆS OGSÅ: UHH! Geggo afslører kønnet

‘Paradise’-baben har nemlig fået en læreplads som tatovør hos en helt særlig tatovørsalon.

– Jeg søgte ind til ‘Tattoo Salonen’, fordi de har et sindssygt fedt fælleskab, og så er de bare mega dygtige! For mig ville det være det bedste sted, så jeg krydsede mine fingre for, at jeg kunne blive en del af deres team. Og så fik jeg en besked fra Morten (ejer af ‘Tattoo Salonen’, red) om aftenen, hvor han skrev, at de var klar til at byde mig velkommen, fortæller Sheena til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne er blevet indlagt

Tatovørsalonen, der også er en del af ‘The Old Barbershop’, ligger i indre København på Skindergade og er kendt fra TV3 og Viaplay-programmet ‘Tattoo Salonen’. Her fulgte man fulgte indehaveren Morten Barbré og hans kompagnon Jonas Hausted. Sheena har selv fulgt sæsonerne, og det er også en af årsagerne til, at hun valgte at søge job hos netop dem.

LÆS OGSÅ: Efter breakup: Nu får Amanda lavet større bryster

Var igang med anden uddannelse

Sheena, Paradise Hotel, 2020. Foto: NENT Group

‘Paradise’-baben var ellers igang med uddannelsen til sygeplejerske, men hun valgte at droppe ud, da hun savnede sin gamle hverdag, hvor hun var tatovørlærling.

Den tidligere ‘Paradise’-deltager har dog haft svært ved at finde en læreplads denne gang, og derfor har hun i en periode været vendt tilbage til sit gamle tatovørjob i en salon i Randers. Det har været en smule stressende for Sheena, der bor i København og måtte køre meget frem og tilbage mellem sit hjem og salonen i Jylland.

LÆS OGSÅ: Daniel og Camilla har slået op: Derfor er vi ikke længere kærester

– Jeg er så taknemmelig og virkelig glad for, at jeg er blevet en del af teamet. For mig handler det om at ramme det rigtige sted – der findes så mange saloner i hele Danmark, men det handler meget om den kemi og atmosfære, der er på arbejdspladsen. Jeg følte, det var stedet, der kunne udvikle mig på bedst mulige måde. Jeg tvivlede dog på, om der var plads til en Sheena-lærling, men det var der, og det er vildt godt timet i mit liv, siger Sheena.

Torsdag havde hun første arbejdsdag, hvor hun også havde sine første klienter.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Læs mere om