Paradiso afslører alvorlig sygdom

En stor tatovering dækker Trines ryg, og nu afslører hun den alvorlige historie bag tatoveringen.

Af Louise Vilsbøl - 8. oktober 2018 kl. 09:01

Den opmærksomme seer eller følger har nok opdaget, at Trine Skjollander fra ‘Paradise Hotel’ har sin ryg pryde med en stor tatovering, men de færreste kender forklaringen på, hvorfor hun har fået tatoveret hele sin ryg. Nu åbner hun dog op for den smertefulde historie bag tatoveringen.
– Jeg gik på efterskole i 9. klasse. Da jeg var midtvejs i mit efterskoleophold fandt jeg ud af, at min ryg pludselig havde forandret sig. Min ryg var ikke særlig pæn. Jeg gik til lægen, men han sagde, at det var en fibersprængning, og at jeg skulle holde mig i ro. Jeg tænkte, han må jo have ret, nu han er uddannet læge. Så jeg mente, det nok ville gå i sig selv, skriver Trine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mathias og Trines kærlighed foreviget
– Det gik stærkt, og jeg tog til lægen igen. Der sagde lægen noget helt andet. Jeg fandt ud af, at det var ret alvorligt, og at jeg havde skoliose, som er en sygdom, hvor man får skæv ryg. Jeg troede slet ikke, det var så slemt. Men det viste sig så at være noget helt andet, end jeg troede. Jeg var på sygehuset, og lægerne sagde, at det ville være en god ide at overveje en operation. Min ryg var 60 grader skæv.
LÆS OGSÅ: Philip om Lenny: Han har virkelig skuffet mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

6 timers operation – 4 cm højere bagefter

Selvom det var en stor beslutning, så var det ikk en svær beslutning for Trine, som havde hele livet foran sig, og hun ville ikke gå rundt med en skæv ryg og være hæmmet af det resten af sit liv, så hun lagde sig under kniven. Heldigvis gik operationen godt.
– Den tog 6 timer. Jeg havde fucking ondt i min ryg, da jeg vågnede. Jeg har lidt glemt smerterne nu. Men jeg kan huske, det gjorde ondt! Jeg skulle op og prøve at gå et par dage efter operationen. Inden operationen var jeg 170 cm høj, og efter var jeg 174 cm høj. Så jeg var vokset 4 cm efter operationen, skriver Trine på sin blog.
LÆS OGSÅ: Mathias og Trine: Klar til en ‘Paradise’-baby
Den dag i dag er hun helt rask, og hun er meget glad for, hun fik foretaget operationen. Efterfølgende havde hun dog et stort ar på sin ryg, og derfor besluttede hun sig for at få lavet sin tatovering.
– De af jer, som har set med i ‘Paradise Hotel’, ved også, at jeg går MEGET op i mit udseende. Derfor betyder min tatovering rigtig meget, fordi jeg kan gemme mit ar væk og kigge på min ryg med et stort smil. Det er dejligt, jeg kan glemme, hvad der er sket og istedet tænke på alt det gode. Hvor stærk jeg har været hele vejen igennem, skriver hun på bloggen.
I sidste uge fortalte kæresten, Mathias Hjort, om, at Trines tatovering var en af grundene til, at han vidste, de to skulle finde sammen, fordi den blandt andet indeholder en stor hjort. Mathias fik selv en tatovering i sommers, hvor der står Trine på, så nu har de begge en tatovering, som minder om den anden part.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid
LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Mathias og Trine blev rigtige kærester