Paradiso åbner op: Jeg er forelsket

Paradisoen har holdt det skjult til nu, men efter et par drinks tør han indrømme, at han har fået følelser for en særlig pige.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. november 2021 kl. 9:53

Da en både festlig og romantisk aften på ‘Paradise Hotel’ begynder at gå på hæld, bliver stemningen mellem Sille og Patrick pludselig mere alvorlig. Patrick, der ellers mest er kendt for at være i godt humør og hotellets gøgler, er pludselig i sit følsomme hjørne.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Patrick fortæller om at være med i ‘Paradise Hotel’…

– Jeg har sagt det til David, fordi jeg stoler på ham. Jeg er bange for, at jeg er ved at få følelser for Stine. Jeg er tæt på at få følelser for hende. Det er fucked up, siger Patrick til Sille.

Sille er der for ham og lytter.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

– Patrick er presset, fordi han giver udtryk for, at han er forelsket i Stine, men jeg tror sgu, at der ligger noget andet bag. Han har givet udtryk for før, at han skal være en bestemt persona herinde, og det kan man godt holde til en vis længde. Og nu begynder han jo at vise, at han er en masse andet. En masse godt. Men jeg tror stadig, at han tror, vi har en forventning om, at han skal være en gøgler, siger baben.

Patrick fortæller, at han har kunnet lide Stine i lang tid, men at det har været på venneplan.

– Jeg ved ikke, om det bare er, fordi jeg er fuld i dag, eller hvad fanden det er med mig, siger han i frustration.

Sille råder ham til lige at sove på det og mærke efter, hvordan han føler næste morgen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Vi er uenige om fremtiden

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay.