‘Paradise’-vinder venter sit andet barn: Jeg kunne ikke stoppe med at græde

Tina Maria Hansen og Patrick Engbo venter deres andet barn.

Af Rikke Lynge - 14. december 2020 kl. 9:52

Vinder af ‘Paradise Hotel’ 2012 Tina Maria Hansen og kæresten Patrick Engbo har været sammen i 8,5 år. Det har i forvejen datteren Olivia, der fylder fire år til januar, og nu venter parret deres andet barn, det afslører Tina Maria på Instagram.

– Det smelter mit hjerte at se dig vokse, og at du nu er så stolt over at skulle være storesøster. Dette år har været en rutchebanetur for at være ærlig – opture og nedture. Men det har også været det bedste år, hvis du spørger mig, skriver Tina Maria til en video, hvor storesøster Olivia krammer sig ind til babybulen.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Læser jeg mine følgeres beskeder?

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af TINA MARIA (@_tinamaria)

LÆS OGSÅ: Taler ud: Derfor kunne Camilla forlade sin søn igen

Da det gik op for Tina Maria, at hun ventede endnu et barn, væltede mange følelser frem.

– Jeg kunne ikke tro, hvad jeg så, og jeg kunne ikke stoppe med at græde – glædestårer. Så selvom 2020 har været hård, så vil det altid være et helt specielt år at huske, skriver Tina Maria fortsat.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner: Jeg arbejder, når andre sover

Tina Maria og Patrick har solgt deres fælles hjem, og de leder nu efter en ny bolig med plads til familieforøgelsen, og Tina Maria håber, at de i 2021 finder det rette hjem i et marked, der lige nu er svært at komme ind på.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af TINA MARIA (@_tinamaria)

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald tager springet: Tæt på kæresten

LÆS OGSÅ: WOW! Kan du genkende ‘De unge mødre’-deltageren Maria Krogh?