'Paradise'-vinder trækker stikket efter stort underskud - Her & Nu

'Paradise'-vinder trækker stikket efter stort underskud

En stor drøm er brast for en tidligere ‘Paradise’-hunk.

Af Emilie Holm Egebro - 27. august 2019 kl. 14:56

Tilbage i september åbnede ‘Paradise’-deltageren Nick Zitouni fra sæson fire salatbaren Grabz i indre København. Tidligere var han administrerende direktør i virksomheden P&R administration og PARGI Group, der blandt andet ejer flere store restauranter i København, men nu var det altså blevet tid til, at han ville starte sit eget spisested.
Nick startede sit projekt alene, men han fik sidenhen fået erhvervsmanden Peter Asschenfeldt med på ideen ved et tilfælde i december.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par flytter sammen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jack løfter sløret for dyster fortid: Jeg var alkoholiker
– Vi klingede super godt sammen og havde samme passion om at skabe et unikt projekt. Han var fast kunde i Grabz hver dag, så det var der, jeg mødte ham. Og vi blev så enige om, at vi gjorde det her sammen. Så han er investor og har købt sig ind i forretningen, og vi bruger hinanden rigtig meget, forklarede Nick dengang til Realityportalen.dk.
Den tidligere ‘Paradise’-vinders drøm var dog ikke blot at få succes med en enkelt salatbar. Han håbede nemlig på, at det Grabz ville udvikle sig til et kæmpe kæde-koncept. Sådan blev det dog desværre ikke, for Nick Zitouni og Peter Asschenfeldts firma er lukket ned. Det fremgår af oplysninger i CVR-registeret.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
‘Paradise’-hunken fortæller til Ekstra Bladet, at Grabz Aps for et par dage siden er taget under frivillig likvidation, men at firmaet reelt set blev lukket ned af de to ejere sidste år.
Det fremgår af seneste regnskab, at der et samlet underskud på mere end seks millioner for 2017 og 2018 og en negativ egenkapital på fire millioner kroner, men Nick slår dog fast overfor Ekstra Bladet, at han har fået aktiverne solgt videre, og at han derfor ikke har lidt et stort tab på forretningen.
– Den negative egenkapital er blot, fordi Peter og jeg valgte at starte en ny butik undervejs og kastede penge i dette. Det er helt tilbage i 2017, så det er længe siden nu, fortæller Nick Zitouni til Ekstra Bladet.
– Pengene blev allerede smidt i Grabz dengang som en investering i køb og indretning af ny butik, så der er ikke en regning, som skal betales her nu, uddyber han og forklarer, at ham og og medejeren havde kigget på hinanden efter halvandet års drift og blev enige om, at butikkerne ikke tjente nok til at blive forvandlet til en hel kæde. Derfor solgte de, da det ikke var det helt rigtige koncept.
Nick ønsker ikke at fortælle, hvor meget firmaet blev solgt for, og Peter Asschenfeldt vil kun oplyse, at han var passiv investor.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk