‘Paradise’-vinder og kæresten er flyttet i fælles lejlighed

Han vandt ‘Paradise Hotel’, og nu har han også vundet i kærligheden.

Af Rikke Lynge - 17. august 2021 kl. 16:55

Jonas Ptak vandt ‘Paradise Hotel’ i 2020 sammen med Sarah Dohn, som dog ikke fik en eneste krone med sig fra finalen, da Jonas smed kuglen ved 200.000 kroner og fik alle pengene selv.

I dag bor Jonas sammen med sin kæreste Louise, som han netop har været sammen med et år. Realityportalen talte med det forelskede par, da vi mødte dem til ‘Vi elsker 90’erne’ i Rødovre i søndags.

LÆS OGSÅ: VILDE BILLEDER: Reality-stjerner til drivvåd 90’er-fest

Parret har netop fået en fælles lejlighed i Valby med plads til det hele.

– Vi startede med, at jeg havde en lille lejlighed i Brøndby, hvor jeg altid har følt mig hjemme, og så havde Louise åbenbart flere ting hos mig, end hun havde hos sig selv, så var det bare naturligt at finde noget større, så det gjorde vi, fortæller Jonas.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro om nyt jobtilbud: Overvejer at droppe drømmeuddannelsen

Den nye lejlighed giver plads til lidt af hvert.

– Vi boede i en meget lille lejlighed, og hvis jeg gerne ville råbe og skrige om natten, så var det en udfordring, fortæller Jonas, der spiller meget computerspil, og det er der blevet plads til i den nye lejlighed.

– Vi har fået et ordentligt soveværelse og et computerrum, hvor jeg kan råbe og skrige, Louise har fået sit walk-in, og vi har et badeværelse, hvor vi begge kan være på samme tid, en ordentlig stue, et kæmpe køkken og en ordentlig altan, så masser af plads, fortæller Jonas.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard i sorg: Sønnen er død

Jonas havde 1 års dag med sin kæreste Louise, som kun deltog i starten af dagen, da hun skulle til fødselsdag med veninderne (Foto: Bo Nymann)

Fremtiden sammen

For Jonas og Louise er tingene kommet meget naturligt, og de tager en dag af gangen, men de har da også tænkt lidt længere frem.

– Jeg glæder mig jo bare til, at vi skal alle de der ting sammen, som man nu skal – købe hus og have børn. Jeg vil gerne have en lille hund på et tidspunkt, det bliver hyggeligt, fortæller Louise.

Med Jonas’ 31 år og Louises 22 år, så mener Jonas, at der er lidt mere tryk på i forhold til fremtiden sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-parret Nicklas og Ida tager et stort skridt i forholdet

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’: Teitur melder ud om Christels entré i villaen

Læs mere om