Årets 'Paradise'-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn - Her & Nu

Årets 'Paradise'-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn

Mathias smed kuglen for næsen af Caroline og snuppede 450.000 kroner – en taktik, som han havde planlagt længe.

Af Emilie Holm Egebro - 12. maj 2016 kl. 22:53

Caroline og Mathias fik flest stemmer af årets ‘Paradise’-jury og slog hermed Patrick og Michelle i finalen. De vandt begge to titlen, men der var kun én af dem, der kom hjem med penge på lommen. Mathias snød nemlig Caroline, selvom han havde lovet hende, at de skulle vinde sammen. Det var dog bestemt ikke en spontan handling.
– Jeg vælger at smide kuglen, fordi jeg absolut aldrig vil dele så mange penge med en kvinde – med mindre det er min mor eller en af mine søstre. Så jeg overvejede på intet tidspunkt at dele pengene med Caroline. Alt, hvad jeg har sagt til hende, er en stor fed løgn, siger den glade vinder til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har altid haft tanken om, at hvis jeg nåede så langt, så ville jeg smide kuglen uanset hvad. Min plan var derfor at smide kuglen på 450.000 kroner, men for at nå så langt op, var jeg nødt til at sørge for, at Caroline stolede hundrede procent på mig. Derfor løj jeg for hende, så hun havde tiltro til mig.
LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finalen: Mathias udnyttede mig hele vejen igennem
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten
En befrielse at slippe for Caroline
Mathias har efterfølgende ikke fortrudt én eneste gang, at han smed kuglen. Han forstår dog godt, at Caroline er blevet skuffet.
– Jeg kan godt forstå Carolines reaktion, men sådan er spillet jo, desværre. Jeg er dog bare hundrede procent glad for, at jeg smed kuglen, og det er fucking fedt at have vundet ‘Paradise Hotel’ 2016!, siger Mathias, der har det fint med, at Caroline stadig er vred på ham:
– Da jeg kom hjem fra Mexico, tænkte jeg med det samme: Endelig fri for at høre på hende længere. Det var befrielse at slippe for hende! For min skyld gør det ikke noget, hvis jeg slipper for at se hendes ansigt igen, forklarer han.
Mathias ved endnu ikke, hvad de 450.000 kroner skal bruges til. Indtil videre skal de bare ind på kontoen.
Se billeder fra det nervepirrende afsnit øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de fem vildeste finaler
LÆS OGSÅ:  ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg fortryder, jeg havde sex med Mathias
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle afslører: Sådan er Krudtes og mit forhold i dag 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.