'Paradise'-vinder er gravid

Diana Jeanett Nielsen skal være mor for første gang til marts, men selvom hun er 26 uger henne, så har hun ikke lagt træningen på hylden.

Af Louise Vilsbøl - 5. december 2014 kl. 10:29

Diana Jeanett Nielsen vandt fjerde sæson af ‘Paradise Hotel’ i 2008 sammen med Nick Zitouni. Siden er der dog sket en del for den tidligere paradiso. Hun har blandt andet taget en kandidat uddannelse, har rundet de 29 år, har gennemført to Ironman og har fundet manden i sit liv, den professionelle triatlet Henrik Hyldelund. Og nu skal de to altså være forældre.

Smukke Diana har termin 16. marts, og der gemmer sig en lille dreng inde i maven. (FOTO: Privat)

Smukke Diana har termin 16. marts, og der gemmer sig en lille dreng inde i maven. (FOTO: Privat)


– Jeg er nu i uge 26 og har termin 16. marts, fortæller Diana, som også afslører, at det er en lille dreng, der gemmer sig inde i den voksende mave.
Navnet er endnu ikke besluttet, det bliver nok noget alment dansk, afslører Diana. Men når de bestemmer sig for et navn, så vil de forsøge at holde det hemmeligt indtil barnedåben – selvom det bliver svært.
LÆS OGSÅ: Diana: Aldrig mere ‘Paradise Hotel’
Graviditeten kom som et chok
Graviditeten var ikke planlagt, og den kom som lidt af et chok for det vordende forældrepar.
Jeg var lige flyttet til Holland, og Henrik var lige blevet kørt ned på cykel til et stævne i Aalborg og vandt kort tid efter København Ironman, så man kan sige, at der skete meget i begge vores liv på daværende tidspunkt, fortæller Diana.
Selvom det ikke var planlagt, så føltes graviditeten dog helt rigtig for dem begge to lige fra starten, og de glæder sig meget til, at deres søn bliver en del af deres liv til marts, understreger Diana.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vinder gennemfører Ironman for anden gang
Alene i den første del af graviditeten
I det daglige arbejder Diana som inside sales representive hos Specialized Europe, hvor hun siden juni måned har arbejdet i Holland, mens kæresten måtte blive boende i Danmark på grund af sit arbejde som professionel triatlet.
Det har betydet, at jeg har været en del alene i første del af min graviditet. Det har været lidt hårdt at flytte til et nyt land, hvor man ikke kender nogen, og prøve at bygge en dagligdag op samtidig med at være gravid med alt, hvad der hører til af kvalme og træthed, som jeg har været ret præget af i starten, fortæller hun.
Hende og kæresten har dog set hinanden så meget som muligt, og han har været en kæmpe støtte, understreger hun. Diana er netop flyttet tilbage til Danmark og arbejder nu fra firmaets kontor i Skanderborg, så hende og Henrik kan nyde det sidste af graviditeten sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par skal være forældre
Har ikke lagt træningen på hylden
Træning er en vigtig del af Dianas liv, og i maj måned gennemførte hun verdens hårdeste Ironman på Lanzarote. Derfor er hun heller ikke en af de gravide, der parkerer bagdelen i sofaen, dropper al træning og giver los med julegodterne i stedet.
Jeg har gennem hele min graviditet været meget fysisk aktiv, og det er jeg stadig. Det er ikke helt med samme intensitet som før, og det er mere varieret træning end normalt. Når man træner op til Ironman, skal træningen været meget struktureret, men nu sørger jeg mere for at holde mig i gang og sikre en god fødsel. Jeg vil stadig gerne lave triatlon næste år, men det bliver kortere distancer, og den længste bliver i september, hvor jeg kaster mig over en halv Ironman i Århus.
Selvom den tidligere ‘Paradise’-vinder er enhardcore kvinde, der er i god form, så har det dog ikke hele tiden været en dans på roser at fortsætte den aktive livsstil.
Jeg har også haft træningspas, hvor jeg kastede op undervejs, eller hvor jeg har måtte stoppe på grund af ligamentsmerter. Jeg kan sagtens mærke, at jeg er gravid. For mig handler det om hele tiden at mærke efter. Frisk luft og træning gør mig friskere og giver mig mere energi.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Danny skal være far
Cykler 270 kilometer om ugen
Den aktive livsstil kan da også ses på vægten, som kun siger plus 9 kilo, selvom Diana er i 26. uge. Men hun er heller ikke kommet sovende til det.
– Jeg cykler cirka 270 kilometer om ugen på min racer, løber 2-3 gange 30 minutter og styrketræner. Fra næste uge kommer der igen svømning på programmet og noget mere stabilitet samt yoga, fortæller hun.

For Diana handler det dog mere om at holde sig i fysisk form, så hun er klar til fødslen og hurtigt klar igen bagefter, end det handler om tallet på vægten. Hun nyder sin træning, og så glæder hun sig ellers bare til at blive mor.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.