'Paradise'-vinder er blevet forlovet

En tidligere ‘Paradise’-vinder og kæresten har taget deres forhold til næste skridt.

Af Emilie Holm Egebro - 10. april 2019 kl. 11:01

Sidste år kom det frem, at Tine, der sammen med Lenny vandt årets ‘Paradise Hotel’, havde fundet kærligheden. Først ville hun ikke ud med, hvem kæresten var, men en måned efter afslørede hun, at han hedder Oliver er 38 år og kommer fra Odense. Hun kunne desuden også fortælle, de to var flyttet sammen.
Tilbage i december kunne Tine dog løfte sløret for, at hun og Oliver havde taget forholdet til nye højder. De var nemlig begyndt at kigge på rækkehus, og så havde Oliver været på besøg hos Tines forældre for at spørge om hendes hånd, hvor han havde fået et ja. Han havde selv afsløret det for Tine, så nu var spørgsmålet bare, hvornår Oliver ville fri.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalies søster er gravid med barn nummer to

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sidney Lee bliver friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Daniel ude af ‘Paradise’: Skuffet over pigerne
–  Jeg går faktisk bare i spænding og venter på, hvornår han frier. Det kan ske i den nærmeste fremtid eller om et år jo. Jeg kan ikke gøre andet end at vente. Jeg har sagt, at hvis ringen er i sølv, så siger jeg nej. Hvis den er i guld, så har jeg sagt, at han må vente, indtil dagen kommer til at høre mit svar, forklarede Tine dengang til Realityportalen.dk.
Hun fortalte desuden også, at hun og Oliver var enige om, at der højst skal gå et par år fra forlovelsen finder sted, til de to bliver gift. Alligevel tilføjede hun dog, at det godt kunne ske, at hun og kæresten fik et barn, inden de blev gift.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Philip chokerer: Det er slut mellem mig og Simone
Tine og Oliver skal dog snart begynde at tænke på et barn, hvis de skal nå det, inden brylluppet skal stå. Oliver har nemlig poppet det store spørgsmål.
– Han var nede på knæ og fri igår, og jeg sagde selvfølgelig ja. Jeg tror faktisk, at jeg gik i chok. Han var på knæ, græd og fik næsten ikke sagt noget. Det var så sødt. Jeg får så at vide, at jeg bogstavelig talt har siddet på ringen i halvanden måned, da den har ligget under en af sofapuderne. Han ved nemlig, at jeg ikke gør rent fortæller en glad Tine til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Selvfølgelig var han nok lidt bange for, at jeg ville finde den, men han ved også, hvor doven jeg kan være efter en arbejdsdag. Så han ved godt, at det ikke lige er støvsugeren, jeg tager frem, når jeg er hjemme. Ringen er af guld, og det er den smukkeste. Men han vidste jo også, at jeg ville sige nej, hvis den var sølv.
LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Drømmer om barn og kirkebryllup

Som Tine tidligere har nævnt, så holder parret stadigvæk fast i, at de gerne vil giftes indenfor de næste par år, og de håber også på, at de når at udvide familien inden da.
– Vi tænker, at der højst skal gå to år inden brylluppet Sådan har vi det begge to. Og jeg håber og krydser alt, hvad jeg kan, for, at der er en lille en inden brylluppet. Vi er igang, men med en tidligere spontan abort, så kan det godt være lidt svære for mig nu, forklarer Tine.
-Vi vil gerne holde et intimt bryllup. Så bare for familien og de nærmeste venner. Det er en stor ting, så hvorfor holde et stort bryllup med folk, som du nærmest ikke snakker med. Vi er helt sikkert til et kirkebryllup. Der er allerede en brudekjolebutik, som har skrevet til mig, at de har nogle smukke kjoler i tankerne. Men vi vil gerne lige nyde, at vi er forlovede. inden vi begynder og snakke om bryllup og spekulere i det, fortsætter hun.
Se billedet af Tines fine ring og af Tine og kæresten øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer