'Paradise'-vinder: Det er pengene blevet brugt på

Anders løfter sløret for, hvad nogle af de 250.000 kroner er blevet brugt på.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 9. juli 2015 kl. 8:19

Til ’Paradise’-finalen i maj, blev det Anders Meyer og Monique von Appen, der løb med sejren. Hver fik de 250.000 kroner stukket i hånden. For Anders’ vedkommende er nogle af pengene allerede investeret fornuftigt.
– Jeg har brugt lidt af pengene på at betale min gæld af. Resten har jeg indtil videre gemt, men muligvis skal jeg bruge nogle af dem på et motorcykelkørekort. Det kunne virkelig gøre underværker, siger Anders til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders: Min far er alvorligt syg
Afviser ikke nyt reality-eventyr
Det har ikke været helt nemt for Anders at komme tilbage til hverdagen efter ’Paradise Hotel’. Men han fortsætter festen i Danmark.
– Jeg savner da tiden på hotellet. Det var jo en ’once in a life time’-oplevelse. Men lige nu går min tid med arbejde i Designa Køkken, og så fyrer jeg den ellers bare af herhjemme og har det fedt i Silkeborg sammen med mine venner og familie, forklarer Anders og tilføjer:
– Jeg udelukker ikke, at fremtiden skal stå på endnu et reality-program. Hvis tilbuddet byder sig, så er jeg da klar. Det kunne for eksempel være noget ’Paradise’-reunion eller ’Robinson Ekspeditionen’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinderne afslører: Det skal pengene bruges til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.