'Paradise'-værts eks har friet til 'Vild med dans'-babe

Det går ikke stille for sig mellem det forelskede par, som efter et år som kærester både venter barn og nu er forlovede.

Af Louise Vilsbøl - 6. december 2019 kl. 7:25

Den 4. december kunne Laila Friis-Salling og Mads Madsen fejre deres første årsdag som kærester, og det er gået stærkt for det forelskede par. I oktober afslørede de, at de til maj skal være forældre, og i går stillede Mads så det helt store spørgsmål.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner
– Årsdagen i går var mere end perfekt, skriver Laila Friis-Salling på Instagram med et hashtag, der siger “he put a ring on it”, og tre billeder af hende selv, Mads og den smukke ring. På sin Instagram har Mads lavet et lignende opslag med ordene:
– Lucky me – she said YES (Heldige mig – hun sagde ja, red.)
Mads og Laila har tidligere fortalt, at det var ‘Vild med dans’, der førte dem sammen. Mads sad nemlig hjemme i stuen med sin mor og så sidste års ‘Vild med dans’ og tænkte, at hun så fandme sød ud, hende Laila der. Så kontaktede han hende, og de havde deres første møde i december sidste år, hvor de altså også blev kærester.
LÆS OGSÅ: Asta og Oscar: Sådan er vores forhold efter ‘Vild med dans’
Et år efter er de forlovede og kan se frem til at blive forældre. Mads Madsen har tidligere dannet par med ‘Paradise Hotel’-værten, Rikke Gøransson, i to år, men det blev altså hverken til bryllup eller børn for dem.
Se de fine billeder af ringen og det lykkelige par herunder:
LÆS OGSÅ: Linse bekræfter nyt program: Kvæstet efter uheld

 

View this post on Instagram

 

Årsdagen igår var mere end perfekt ? #heputaringonit

A post shared by Laila Friis-Salling (@lailasalling) on