'Paradise'-Rikke er "Årets Realityvært 2012"

I december måned kunne Realityportalens læsere stemme om, hvilken realityvært der har gjort det bedst i 2012, og vinderen er faldet på den smukke ‘Paradise’-vært.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. januar 2013 kl. 14:55

Hun stråler om kap med blitzlyset, smiler roligt til kameraerne og styrer alle ”sine” paradisoer med hård hånd på hotellet.
Rikke Gøransson er vokset med rollen som vært på ‘Paradise Hotel’, hvilket også er en af årsagerne til, at Realityportalen.dk’s læsere har kåret Rikke som “Årets Realityvært 2012”.
Rikke har været på ferie siden optagelserne til ‘Paradise’ sluttede, og har derfor ikke fået beskeden om, at hun er “Årets Realityvært”. Det var derfor Realityportalens udsendte, som kunne fortælle værten den glædelige nyhed.
– Er det rigtigt? Ej, hvor er det bare fantastisk. Tusind tusind tak – det betyder virkelig meget, siger Rikke overvældet og fortsætter:
– Jeg elsker at være vært på ‘Paradise Hotel’, og jeg nyder hvert minut af det, siger den smukke pige, som kæmpede om titlen sammen med blandt andet Caroline Fleming, ‘Topmodel’, Adam Duvå Hall, ‘Fristet’ og Jakob Kjeldbjerg, ‘Divaerne i junglen’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke på lynvisit til snigpremiere på PH2013
Syvende sæson

Rikke blev meget glad for titlen som "Årets Vært 2012'. (Foto: Realityportalen)

Rikke blev meget glad for titlen som “Årets Realityvært 2012′. (Foto: Realityportalen)


Denne sæson er Rikkes syvende sæson som vært. Og i år har hun fået længere snor, end tidligere.
– Det har virkelig været ekstra sjovt at være vært. Jeg har fået lov til flere ting og har fået mere ansvar. Derfor kommer I nok også til at høre nogle andre ting fra min mund i denne sæson, siger hun hemmelighedsfuldt.
Står det til smukke vært, er det også hende vi ser på skærmen, når ‘Paradise Hotel’ sendes næste gang.
– Jeg bliver ved lige så længe, at seerne vil have mig, slutter hun.
LÆS OGSÅ: Se billederne fra snigpremieren på PH2013
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.