'Paradise'-Trine: Jeg vandt også på 'Paradise Hotel' - Her & Nu

'Paradise'-Trine: Jeg vandt også på 'Paradise Hotel'

Det blev hverken til en titel eller en halv million, men Trine synes stadig, at hun har vundet.

Af Louise Vilsbøl - 19. juli 2018 kl. 11:01

Selvom det blev Lenny og Tine, der løb med sejren i ‘Paradise Hotel’ i år, og Lenny der tog alle pengene med hjem, så føler Trine alligevel, at det er hende, der er den sande vinder i programmet. Hun har nemlig vundet noget, der er meget mere værd end både titlen og den halve million.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: Lægerne turde ikke vente længere

Foto: Janus Nielsen


– Jeg vandt nemlig kærligheden. For mig er kærlighed stærkere end penge, og en eller anden titel, som bliver glemt med tiden. At jeg var så heldig at finde Mathias på hotellet, at jeg kunne tage med ham hjem til Danmark og have ham ved min side den dag i dag – dét er at vinde for mig, skriver Trine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson vil være mor
– For det er altså ikke hver dag, man finder en som ham. Så ja.. Jeg har vundet Mathias. For mig er det den bedst præmie, jeg kunne vinde! Så jeg siger tak til TV3, det er jo deres skyld, at vi to nåede til Paradise Hotel.
‘Paradise’-hunk amok på diskotek: Jeg blev forgiftet

Det sjoveste var, da Leny smed kuglen

Indlægget på Trines blog er nummer tre i rækken af indlæg, hvor hun fortæller om livet på ‘Paradise Hotel’ og giver sine følgere et indblik i, hvad der sker bag kameraet, og hvordan man bliver revet med af spillet og følelserne i programmet. Hun afslører blandt andet, at både hende selv og Mathias har det rigtig godt med Lenny den dag i dag, selvom de var rasende på ham inde på hotellet, og så synes hun, at Lenny var den helt rigtige vinder af pengene.
– Det er fedt for ham, at han vandt alle pengene. Fedt han smed kuglen! Jeg blev så glad, da han smed kuglen. For Tine fortjente virkelig ikke de penge. Sorry to say. Men af de to var det jo 100 procent Lenny, der fortjente de penge. Det var det sjoveste, da Lenny smed kuglen. Alle var helt mundlamme. Man kunne bare se, at alle havde et smil på deres læber, skriver Trine på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
– Jeg tror ikke, Tine var særlig tilfreds. Andet end at hun var stolt af at vinde den titel, hun ikke fik noget beløb for. Hun græd en del, men det tror jeg, alle ville gøre i sådan en situation. Tænk at se 500.000 kr. ryge lige foran en. Kun fordi en person, man troede, man kunne stole på, fucker det hele op. ‘Paradise Hotel’ er et vanvittigt spil. Nu skal jeg jo også være sød ved Tine. Men siger bare min mening. Vi havde en fest over, at Lenny vandt.
Læs hele Trines indlæg her.
‘Paradise’-Trine indrømmer: Jeg stolede ikke på Mathias