'Paradise'-Teitur om sex med Anne: Jeg advarede min familie - Her & Nu

'Paradise'-Teitur om sex med Anne: Jeg advarede min familie

Teitur er godt tilfreds med at se sig selv have sex på tv, men han mener ikke, at hans familie vil have helt samme tilgang.

Af Emilie Holm Egebro - 5. april 2019 kl. 07:25

Mens stemningen mellem Lea og Teitur har været en smule anspændt, siden de blev partnere på ‘Paradise Hotel’, var der en ganske anderledes stemning på værelset her til i gårsdagens afsnit, idet Lea var røget på solo, og den nye pige, Anne, var røget ind på værelset med Teitur i stedet.
Anne havde godt nok tidligere på samme aften kysset en hel del med Jonass i poolen, men det forhindrede hende ikke i at hygge sig med Teitur, da lyset med slukket. Det endte med, at de to havde sex som det første par i denne sæson ‘Paradise Hotel’.
Igår kunne Anne fortælle, at hun ikke anede, at hun havde haft sex med Teitur, da hun havde været meget fuld. Heldigvis tog hun hændelsen pænt. Anne forklarede, at Teitur heller ikke var ved sin fulde bevidsthed under akten, og at de to efterfølgende har grinet meget af hændelsen. Da afsnittet i går rullede over skærmen, nød Teitur ligefrem at se sig selv have sex:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea beskyldes for at være blank: Teitur forstår mig ikke

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer
– Det var fint nok at være de første, der havde sex på hotellet, men det er ikke noget, som fylder meget for mig eller ligefrem kom som et chok, griner han og uddyber:
– Jeg synes, det er pisse sjovt at se mig selv have sex. Det er svært at sætte ord på, hvorfor jeg har det sådan, men jeg har altid syntes, at det var spændende at se nogen have sex på ‘Paradise’, og derfor er det sjovt, at jeg nu kan se mig selv. Jeg advarede dog min familie inden, så de selv kunne vælge, om de ville se det. Det påvirker mig slet ikke, hvis de gør det, og jeg synes kun, at det er grineren, hvis mine venner ser det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans
LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok
At Anne havde kysset med Jonass i poolen inden, at Teitur selv var sammen med hende, generede ham bestemt heller ikke:
– Jeg så godt, at Anne og Jonass kyssede i poolen. Jeg synes, at det var frisk nok af hende, at hun hyggede med flere. Det ville dog have være sjovere, hvis hun hyggede med os begge to samtidig. Det ville da være en fed oplevelse sammen med en god kammerat, griner han.
SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Jonass: Teitur fortjente det

Ligesom Teitur havde Jonass heller ikke noget imod, at Anne hyggede med både ham og Teitur samme aften.
– Vi havde en pisse sjov aften alle sammen, og det klædte hotellet at få Anne ind. At hun gik direkte fra mig til Teitur var bare sjovt. Vi havde jo kun lige mødt hinanden, og jeg valgte selv at stoppe det ved kysseri i poolen. Så det var bare mega fedt at se en god kammerat score. Teitur fortjente det sgu, forklarer Jonass, der ikke helt har samme ønske om en trekant som Teitur:
– Det havde da kun gjort historien bedre, men måske lidt for god tv, synes jeg. Men det kan være, vi tager revanche på et tidspunkt, griner han.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
Se det sjove klip, hvor ‘Paradise’-Lea demonstrerer sin elitesvømmestil