'Paradise'-Teitur: Derfor er jeg med i 'For lækker til love'

Der er ingen tvivl om, at Teitur bestemt mener, at han er for lækker til love.

Af Emilie Holm Egebro - 20. september 2019 kl. 9:02

I går blev det afsløret, at en ny sæson ‘For lækker til love’ har premiere i dag på Viafree.
Her følger vi de fem kræsne singler; Simona fra ‘Prinsesser fra Blokken’, Julie fra ‘Love Island’, Lenny fra ‘Paradise Hotel’, Rasmus fra ‘X Factor’ og ‘Paradise Hotel’-vinderen Teitur, der jager kærligheden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘X Factor’-stjerne vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job
Nu fortæller Teitur, hvor han har sagt ja til at medvirke i dating-programmet:
– Jeg ser jo fucking godt ud, og jeg vil ikke nøjes, da jeg vil have det perfekte. Jeg sætter tårnhøje forventninger til alle piger, for jeg ved, at jeg kan levere 100 procent fra min side af. Derfor er det lige mig at være med i programmet. Jeg har en perfekt krop, et sødt ansigt, pænt smil, smukke øjne og et hår, der altid sidder perfekt, lyder det fra Teitur.
– Jeg havde set programmet før, og jeg synes, det virkede fedt. Jeg kan godt lide piger, så hvorfor ikke satse på at finde en smuk, sød pige i programmet. Jeg har været single i cirka to år nu, og jeg har det godt med det, men hvis jeg finder den perfekte pige, så holder jeg også fast, men jeg tror ikke, hun eksisterer. Desværre ikke, fortsætter han og beskriver den perfekte pige:
LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
– Hun skal se godt ud. Jeg går meget op i udseende, selvom jeg ved, at det er ret overfladisk, men hun skal være virkelig smuk at se på. Det er især vigtigt, at hun har pæne øjne og en god røv – det går jeg meget op i. Desuden skal hun være underholdende og acceptere, at jeg fester rigtig meget. Så jeg har mange forventninger. Ikke nok med, at hun skal se godt ud, så skal vi matche hundrede procent på personlighed. Så udseende, personlighed og så skal hun acceptere min livsstil, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen
Se klippet nedenfor, hvor Teitur fortæller i ‘For lækker til love’, hvor lækker han er:

Se den nye sæson ‘For lækker til love’ HER!
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’-stjerner i vildt drama!