'Paradise'-Tammie brager igennem som skuespiller - Her & Nu

'Paradise'-Tammie brager igennem som skuespiller

Hun indtager hovedrollen i filmen “Alone in the dead of night”

Af Mikkeline Andersen - 15. oktober 2014 kl. 10:25

Som 12-årig startede Tammie Bergholdt på Aarhus Teater, fordi hun elskede at spille skuespil, og 13 år senere har det ikke ændret sig. Men det har omgivelserne.
@locker
– Jeg har opholdt mig en del I LA, hvor jeg har taget en masse skuespilundervisning. Her blev jeg kontaktet efter at have sendt en auditionvideo ind til gyserfilmen “Alone in the dead of night”, siger den tidligere ‘Paradise’-deltager og afslører:
– Efter tre lange audiotions fik jeg tilbudt at spille hovedrollen i filmen.
LÆS OGSÅ: Hør Tammies nye single “Fell true”
Håber på gennembrud
Selvom Tammie lægger hårdt ud med en hovedrolle, så stopper hendes drømme ikke her.
– Det er virkeligt fedt at få en rolle i en featurefilm, hvor man virkeligt kan få lov til at prøve kræfter med sine erfaringer som skuespiller og udforske nye sider af sin karakter. Nu håber jeg bare, at jeg kan medvirke i flere interessante film- og tv-projekter i fremtiden, fortæller hun og uddyber:
– Jeg vil meget gerne både spille comedie og drama. Men jeg er bestemt ikke kræsen. Jeg vil elske at spille en karakter med lidt dybde eller en historisk personlighed.
“Alone in the dead of night” med Tammie i hovedrollen har premiere på The Palmes i Las Vegas til februar. Datoen er endnu ikke fastsat.
Kan I huske, da Kasper slår op med Tammie i ‘Paradise Hotel’? Se eller gense klippet herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tammie: Vinderen er gode venner med alle
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.