Realitydeltager medlem af ‘Men in Black’: Jeg har min egen teori

Kan du huske Danny Rosenberg fra ‘Paradise Hotel’ sæson 10?

Af Lærke Stræde - 7. februar 2021 kl. 20:54

32-årige Danny Rosenberg har siden sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’ i 2014 markeret sig et par gange. Udover at stå bag sange som ‘Helt okay’, ‘En bid af mig’ og ‘Du sku vide’ har han senest lavet protestsangen ‘Mette Ciao’, som bliver sunget til demonstrationerne imod regeringens håndtering af coronapandemien.

Den tidligere paradiso, som nu går under kunstnernavnet ‘Rozenberg’, er en del af protestgruppen ‘Men in Black’, der blandt andet står bag de sidste ugers demonstrationer. Demonstrationerne er begge gange endt i optøjer og flere anholdelser, og ved den sidste demonstration blev der tilmed sat ild til en dukke, som forestillede statsminister Mette Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Rapperen tager del i demonstrationerne, fordi han er imod mundbind, coronavaccine og nedlukningen af samfundet. Han understreger dog, at han ikke opildner til vold, og at de fleste deltagende er harmløse.

– Der er ikke noget at være bange for. Der er ikke nogen, der bliver gjort ondt. Der bliver ikke gjort noget, men det ser farligt ud, fordi man altid har forbundet hættetrøjer, huer, mørke ting, alt det der, med at “uha, det er farligt”, siger Danny Rosenberg til TV2.

– Men folk har forskellige måder at vise deres frustration på. Jeg vidste ikke, at der blev brændt en dukke af. Der var mange, der ikke vidste det, og pludselig kom der stor snak om det, siger han om afbrændingen af Mette Frederiksen-dukken, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

Stoler ikke på eksperter

Selvom flere end 100 millioner mennesker har været smittet med coronavirus på verdensplan, og over 2,4 millioner mennesker er døde med virussen, stoler Danny Rosenberg mere på sin egen teori end på eksperterne.

– Jeg stoler ikke på eksperterne, jeg har min egen teori, siger realitystjernen til TV2 og fortsætter:

– Jeg tror på min egen mening og min egen holdning. Og jeg skal være den første til at sige, at jeg er rigtig ked af, at jeg har gjort de ting, jeg har gjort, hvis det viser sig at være forkert.

LÆS OGSÅ: Rørt Amalie: Det kan måle sig med det, jeg havde med Peter

LÆS OGSÅ: Forlovelsen brast: Emma giver ny status

Læs mere om