‘Paradise’-stjerne i krise: Jeg har ikke længere kontakt med nogle venner

Paradisoen er den seneste måned stødt på den ene udfordring efter den anden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. august 2021 kl. 9:04

Lige for tiden oplever 25-årige Sheena Rodriguez problemer på flere fronter i livet. Det hele begyndte, da hun tog pause på cirka en måned fra sit job som tatovør, fordi hun ville lægge alt fokus og energi på træningen til ‘Stjerne Boksning’, der finder sted den 4. september.

– Jeg har fået sparet med nogle rigtig dygtige og professionelle kvindelige boksere, som fik givet nogle gode slag. Så gode, at jeg lige nu døjer med smerter og et skævt tandbid som skal slibes, fortæller Sheena til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortælle om deres fremtidsplaner.

Udover at være en smule ramt af den hårde fysiske træning, så kæmper paradisoen også med nogle personlige problemer, som hun ikke ønsker at gå i detaljer med. Sheena vil dog gerne fortælle, at hun har mistet nogle mennesker i sin omgangskreds, som betød meget for hende.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Amalies 30-års fest

– Jeg har ikke længere kontakt med nogle venner, og det er ellers det tidspunkt, jeg allermest har brug for dem. Så det er jeg selvfølgelig ked af, siger hun.

Det var egentlig meningen, at hun skulle tilbage til sit job allerede den 1. september, men mens hun har været væk fra arbejdslivet, er hun begyndt at overveje, om hun overhovedet skal tilbage.

LÆS OGSÅ: Efter corona-kritik: Saszelines nye liv

Artiklen fortsættes under billedet… 

Sheena (Foto: Anthon Unger)

– Alle de her tanker og indtryk gør nemlig, at jeg har sat spørgsmålstegn ved, om jeg er det rigtige sted i mit liv, eller om jeg skal søge nye veje, siger hun og tilføjer:

– Det løser sig helt sikkert alt sammen, det gør det altid. Og man bliver kun stærkere, når man møder udfordringer på sin vej. Jeg stoler på mig selv, og at det ordner sig meget hurtigt.

På trods af smerter og et skævt tandbid stiller Sheena stadig op til ‘Stjerne Boksning’ i september.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i slem ulykke

Læs mere om