DRAMA: Gravid 'Paradise'-babe skal være alenemor

Snart skal de være forældre, men en lykkelig kernefamilie bliver Stina og Michael ikke.

Af Mikkeline Andersen - 6. oktober 2014 kl. 14:50

Til januar bliver 26-årige Stina Bentsen Petersen, kendt fra ‘Paradise Hotel’, mor til Stephania sammen med den fire år yngre Michael Mark Madsen. Men forholdet mellem de kommende forældre er endt i et brud.
Stina og Michael mødte hinanden over en datingside i januar i år. Den tidligere ‘Paradise’-babe havde en drøm om at blive gravid, men eftersom hun i seks år havde forsøgt at blive gravid, så skulle Michael ikke tro, det gik hurtigt, fortalte hun dengang til ham.
– Vi startede i behandling, og der fik jeg skyllet mine æggeledere, og wupti, til vores begges overraskelse, stod jeg med en positiv graviditetstest cirka fire måneder efter, vi mødtes. Dette barn var planlagt, og vi var begge glade over, at det var lykkedes på en naturlig måde, så vi slap for at skulle få sat æg op, siger Stina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ; HOT NEWS: ‘Paradise’-Stina afslører: Det skal mit barn hedde
Uenighed om forholdet

Stina

Stina er over halvejs i gravditeten. (Foto: Facebook/Privat)


Drømmen om mor-far-barn-lykken holdt ikke for Stina og Michael. Og i dag kan de ikke blive enige om, hvem der gik fra hvem.
@locker
– Efter jeg var blevet gravid, ændrede vores forhold sig. Michael trak sig længere og længere væk fra mig, og jeg tror inderst inde ikke, at han var klar til at blive far. Det var gået for stærkt for ham, fortæller Stina nu.
Michael erkender, at det hele gik for stærkt, og han fortryder sit forhold til Stina. Samtidig mener han ikke, at han kunne gøre noget rigtig.
– Hvis personer ikke følger Stina, så vælger hun at lukke dem ude af sit liv. Sådan har hun gjort med sin familie, min familie, sine venner og veninder, og til sidst med mig. Hun ville kun have barnet i sidste ende, og som hun sagde til mig, dagen før vi gik fra hinanden: “Jeg er ligeglad med, om det er dig eller nogen som helst anden fyr, der er far til mit barn, bare jeg får et”, fortæller Michael.
Stina afviser fuldstændig, at hun skulle have sagt sådan.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja er blevet single
Det skal ikke gå ud over datteren
De kommende forældre er heller ikke enige om, hvordan fremtiden med datteren kommer til at være.
– Han ønsker ikke at være en del af Stephanias liv. Men jeg håber inderligt, at han ændrer mening en dag og gerne vil se hende, fordi jeg mener, at hun har ligeså meget brug for sin far i sit liv som sin mor. Hvis han en dag banker på min dør og gerne vil se hende, så er han altid velkommen. Jeg vil altid sætte min datters behov før mine egne, siger Stina.
Michael benægter, at han ikke vil se sin datter. Tværtimod glæder han sig enormt meget til at blive far.
– Jeg vil altid være far til Stephania, og jeg er der for hende. Jeg håber ikke, I tror på alt, hvad Stina fyrer af. Hun ønsker kun, folk skal følge hendes version. Hun har tit sagt, jeg aldrig vil komme til at se mit barn. Men det skal jeg nok komme til. Jeg glæder mig til, at hun kommer til verden, og til jeg får hende i mine arme for første gang, siger Michael og understreger, at det aldrig kommer til at gå ud over Stephania, at han og Stina ikke er sammen.
LÆS OGSÅ: Paradise-Stina lider af livmoderhalskræft
Stina: Han må ikke smutte ind og ud af hendes liv
Stina afviser, at hun har sagt, at Michael ikke må se sin datter, og hun understreger, at det må han gerne. De to er dog enige om én ting, for Stina ønsker heller ikke, at det skal gå ud over deres datter, at hende og Michael ikke er sammen.
Jeg er bare nødt til at sikre mig, at han ikke har tænkt sig at smutte ind og ud af hendes liv, når hun er født. For jeg tænker på, hvad der er bedst for hende, og det er selvfølgelig at have en far i sit liv. Men hvis han er så svingende i sin lyst til at være i hendes liv, som han har været indtil nu, bliver jeg også nødt til at passe på hende, fastslår Stina og slutter:
– Enten er han der 100 procent – eller også er han der slet ikke!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso er blevet far
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.