‘Paradise’ starter med et brag: Deltagerne i chok

Det er ikke for sjov, når TV3 siger, at der er sket store ændringer i ‘Paradise’.

Af Louise Vilsbøl - 24. maj 2022 kl. 9:01

I dag er der premiere på det nye ‘Paradise’, og allerede i første afsnit står det klart for deltagerne, at TV3 mener det, når de siger, at konceptet er ændret.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

– Meget har jo tydeligvis ændret sig, men en ting er stadig den samme, for I overlever ikke her på ‘Paradise’ uden en partner. Kig jer godt omkring, fordi her iblandt jer står altså jeres nye partner. En partner kan altså være hvem som helst, fastslår værten Olivia Salo, da hun står ansigt til ansigt med de nye deltagere på hotellet.

LÆS OGSÅ: Teiturs familie smidt ud af retten

Og den ændring vækker stor glæde.

– Sådan! Fuck, hvor vildt. Det er sådan lidt new wave agtigt, det er bare mega fedt, og det ændrer jo spillet komplet, lyder det fra Zilas, og Louise stemmer i:

– Det kunne ikke være bedre, at vi ikke skal til at tænke: Åh nej, så er det dreng-pige, og så kommer der en pige ind, og så er vi i fare, det er bare lige.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tager afstand: Min søn bliver ikke dansk

Til trods for de mange og store ændringer, så slår Olivia dog til slut fast, at deltagerne ikke må glemme, at alt kan ske på ‘Paradise’ – så den sætning er altså stadig grundlag for programmet.